![]() |
|
| |||
| |||
| Ελπίζω ότι αυτό είναι το σωστό φόρουμ. Βασικά αυτό που θέλω να κάνω είναι να τον υπολογιστή μου (DVI out) και ένα PS3 (HDMI μετατρέπεται σε DVI) και συνδέστε τα δύο για την παρακολούθηση μέσω μου το μοναδικό λιμάνι DVI στο πίσω μέρος. Πιστεύω ότι χρειάζομαι ένα switcher, δυστυχώς αυτά είναι ακριβά. Σοβαρά, WTF!; Η ερώτησή μου είναι χρειάζομαι πραγματικά την switcher ή υπάρχει άλλη δυνατότητα που δεν είναι τόσο γελοία τιμές. FYI η θύρα VGA λαμβάνεται από 360 μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
| Τι είναι η οθόνη; Δεν HDMI;! Οποιαδήποτε άλλα λιμάνια; Ευχαριστώ: D, Ollie. |
|
| |||
| |||
| Αν έχετε παρακολουθήσει HD έχει μόνο 1 ψηφιακή DVI ή HDMI και έχετε mulitples πηγές τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διακόπτη HDMI http://octavainc.com/HDMI% 20switch 204port_toslink.htm%. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα HDMI-DVI Adapter ή καλώδιο. Απλά να έχετε κατά νου ότι DVI δεν θα φέρει ήχου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|