![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nadam se da je ovo pravo foruma. Uglavnom ono što želim učiniti je uzeti moj računalo (DVI out) i PS3 (HDMI pretvoriti u DVI) i spojite oboje to moj jedini monitor preko DVI priključka u leđa. Ja vjerujem da ću trebati switcher, nažalost su skupe. Ozbiljno, WTF? Moje pitanje je li zaista potrebna switcher ili ima još jednu mogućnost da nije tako smiješno cijeni. Za Vašu informaciju na VGA portu je uzeti moj 360. Hvala unaprijed. |
|
| |||
| |||
| Koji je monitor? Nema HDMI? Bilo koji drugi portovi? Hvala: D, Ollie. |
|
| |||
| |||
| Ako HD monitor ima samo 1 digitalni DVI ili HDMI i imate mulitples izvora onda možete koristiti HDMI preklopnik http://octavainc.com/HDMI% 20switch% 204port_toslink.htm. Tada koristite HDMI-DVI adapter ili kabel. Dovoljno je imati na umu da neće nositi DVI audio. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|