![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tikiuosi, kad tai yra teisė forumuose. Iš esmės, ką aš noriu padaryti, tai pasiimti savo kompiuterį (DVI-out) ir PS3 (HDMI konvertuoti į DVI) ir prijungti tiek prie mano monitoriaus per DVI vienintelis uostas Atgal. Manau, kad man reikia Switcher, deja, jos yra brangios. Rimtai, WTF!? Mano klausimas būtų, aš tikrai reikia Switcher ar vis dar galimybė, kad ne taip juokingai kaina. FYI VGA port yra imamasi mano 360. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| Kas yra monitorius? Nr HDMI?! Bet kokie kiti uostai? Ačiū: D, Ollie. |
|
| |||
| |||
| Jei HD monitorius turi tik 1 DVI arba HDMI ir skaitmeninis turite mulitples šaltinių, galite naudoti HDMI switch http://octavainc.com/HDMI% 20switch% 204port_toslink.htm. Tada naudokite HDMI-DVI adapterį arba kabelio. Tiesiog reikia nepamiršti, kad DVI nebus atlikti garso. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|