![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam nadzieję, że jest to prawo forum. Zasadniczo to, co chcę zrobić, to podjąć mój komputer (DVI obecnie) i PS3 (HDMI, DVI przeliczane) i podłączyć zarówno do mojego monitora poprzez port DVI jedynym w plecy. Wierzę, że potrzebuję Switcher, niestety są one drogie. Seriously, WTF?! Moje pytanie jest mogę rzeczywiście potrzebują switcher czy istnieje inna możliwość, że nie jest tak śmiesznie cenach. FYI VGA port jest mój 360. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| Co to jest monitor? Nr HDMI? Wszelkie inne porty? Dzięki: D Ollie. |
|
| |||
| |||
| Jeśli monitora HD ma tylko 1 cyfrowych DVI lub HDMI, a masz mulitples źródeł następnie możesz użyć przełącznik HDMI http://octavainc.com/HDMI% 20switch% 204port_toslink.htm. Następnie użyć adaptera DVI-HDMI lub kabla. Wystarczy pamiętać, że nie będzie przeprowadzać DVI audio. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|