![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sper că acest lucru este forumuri dreapta. Practic ceea ce vreau să faceţi este să luaţi calculatorul meu (DVI Out) si un PS3 (HDMI convertit la DVI) şi conectaţi atât pentru a monitoriza mea prin portul DVI unic în spate. Cred că am nevoie de o nuia a întrerupe, din păcate, acestea sunt scumpe. Serios vorbind, WTF?! Întrebarea mea este de fapt, am nevoie de nuia a întrerupe sau există o altă posibilitate care nu este atât de ridicol de preţ. FYI portul VGA este luată de către 360 mea. Mulţumesc în avans. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce este de monitor? Nu HDMI?! Orice alte porturi?
| |||
| |||
| Daca monitor HD are doar 1 digitală DVI sau HDMI şi aveţi surse de mulitples apoi puteţi folosi un switch HDMI % http://octavainc.com/HDMI 204port_toslink.htm 20switch%. Apoi, utilizaţi un adaptor HDMI-DVI sau prin cablu. Doar ţine cont de faptul că DVI, nu se va efectua audio. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|