![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Надам се да је ово право форума. Углавном оно што желим да урадите је узети мој рачунар (ДВИ оут) и пс3 (ХДМИ претворити у ДВИ) и спојите обоје то мој једини монитор преко ДВИ порта у леђа. Ја верујем да ћу требати суитцхер, нажалост су скупе. Озбиљно, УТФ? Моје питање је ли заиста потребна суитцхер или има још једну могућност да није тако смешно цени. За Вашу информацију на ВГА порту је узети мој 360. Хвала унапред. |
|
| |||
| |||
| Који је монитор? Нема ХДМИ? Било који други портови? Хвала: Д, Оллие. |
|
| |||
| |||
| Ако ХД монитор има само 1 дигитални ДВИ или ХДМИ и имате мулитплес извора онда можете користити ХДМИ комутатор хттп://оцтаваинц.цом/ХДМИ% 20суитцх% 204порт_тослинк.хтм. Тада користите ХДМИ-ДВИ адаптер или кабл. Довољно је имати на уму да неће носити ДВИ аудио. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|