![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я сподіваюся, що це є правом форумах. Основне, що я хочу зробити, це прийняти мого комп'ютера (DVI OUT) і PS3 (HDMI перетворено на DVI) і підключатися як до монітора через мого єдиного порту DVI на задній стороні. Я вважаю, що мені потрібно Switcher, на жаль, вони коштують дорого. Серйозно, WTF!? Моє питання мені дійсно потрібно Switcher чи є інша можливість, що це не так смішно цінами. FYI VGA порт приймає моє 360. Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що таке монітор? Ні HDMI?! Будь-які інші порти?
| |||
| |||
| Якщо ви HD монітор має тільки 1 цифровий DVI або HDMI і у вас є mulitples джерела, то ви можете за допомогою перемикача HDMI http://octavainc.com/HDMI% 20Switch 204port_toslink.htm%. Потім за допомогою HDMI-DVI адаптер або кабель. В Просто майте увазі, що DVI не буде здійснювати аудіо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|