по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

DX10 помогне ......

Reply

Нишка Инструменти
Old 24-ти септември 2008, 18:13
Номер на групата

Default DX10 помогне ......

Мисля, че съм в стесняване на моя клип проблеми. Аз може да има легло карта (или може би и двете LOL). Последния ми въпрос се занимава с DX10. Обадих EVGA за шофьорите и те ми предложи да опитам моя GFX карти, един по един. Така че аз съм, но ...........

С DX10 когато играят игри ми курсора не работи правото или с карта. Когато точка за меню опция, тя подчертава един часа три или четири решения за определяне на екрана. Какво става с това? За да получи една от най-горното меню позиции, аз съм, сочещи пътя над менюто до нещо подчертава. Всеки мисли?

За повече от това, което съм говориш погледни тази тема: http://www.computer-juice.com/forums...-issues-19276/
Old 24-ти септември 2008, 18:42
Номер на групата

Звучи като счупена резолюция нещо. Ако не играя в windowed, опитайте цял екран, ако е в пълен екран, опитайте windowed, или се опитайте да се намали ВЕИ.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 24-ти септември 2008, 19:30
Номер на групата

Но с компютъра изгради съм, не трябва да бъде в състояние да играе нищо maxed навън? Искам да кажа имам по-стар монитор, който maxes при 1600x1200. Първи счупени неща, които да играят не е моята цел, ако знаете какво имам предвид. Искам да разбера какво се счупи и да го оправят. Бях играят игри, че нещо в моя стар компютър, който е на Dell с pent4 HD 2600 и ATI карта, 1 GB овен. Нещо не е наред тук.

Трябва ли просто вълна белия флаг и да я магазин LOL?
Old 24-ти септември 2008, 21:36
Номер на групата

Просто така сме ясни: това се случва в _other_ DX10 игри, а не само СТАЛКЕР?

СТАЛКЕР е изключително бъги, особено Ясно небе, така ..
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 25-ти септември 2008, 08:11
Номер на групата

Да, това се случва в други DX10 игри. Не бих могла да получи дори курсора на работа в Ясно небе. Бях в състояние да я използвате за играта на текст, необходими за постигане на напредък в играта, когато играя. Реших, че е просто бъги Ясно небе.

Той първоначално се случи в Crysis, но си помислих, имах конфигурация проблеми и играе в DX9 режим. Имах същия шофьор провали и катастрофи се изпитва в сталкер Ясно небе "и сега в Crysis торпила. Аз също като че ли помниш изключване на SLI режим, за да приключите първоначалното Crysys.

Въпреки това, тъй като взех една от моите карти, то не се е разбил. Когато за първи път е отчела DX10 проблем с първата ми карта, аз веднага го замениха с друга. Използвах шофьор метач и си инсталира драйверите като EVGA технологии представител каза да правя. Тя има същия проблем DX10, но не е трясък с водача грешка. Аз не знам дали другият би разбил, защото не съм я дам достатъчно време, преди да го заменя.

Също като игра тече, тя bogs надолу и получава laggy, че някой в онлайн игра с топчета за пинг от 999 LOL.

Когато се управлява бенчмарк теста от бенчмарк темата тук миналата седмица, аз също имам много нисък VID рейтинги. Реших, тогава аз просто направих нещо лошо за тест. Предполагам, това е, което се случва, когато е идиот като мен, скокове с не познават и се опира на "супер компютър" LOL. Мисля, че сте имали или лоша карта или лошо борда на всички заедно, но липсва опит, за да го знаеш. Аз бях мисленето ми BIOS настройка просто не бяха наред. Аз съм доста разочарован.

Има ли онлайн програма за тестване моята видео карта, която е точна?

АТРИБУТИ: Сега, аз мисля за него, не можех да се Halo II да работи и един от двамата. Най-накрая просто спря да се играе преди 1 / 4 от пътя посредством.
Old 25-ти септември 2008, 15:20
Номер на групата

Аз наистина не знам. Аз сте имали този проблем, при смяна от windowed да fullscreen в една игра на базата на източника на двигателя, където всичко е resized, тъй като аз трябва да си сложа курсора над или под около 50px, за да се регистрирате на нещо.

Още един въпрос - нали като се използва двойна настройка на монитора? Ако е така, проверете Windows и се уверете, че един часа монитора не е да бъде висока от другата.
Old 25-ти септември 2008, 16:37
Номер на групата

Да единствена монитора.

Аз не знам как големите 50 пиксела е, но аз трябва да отида около 1 1 / 2 до 1 3 / 4 инча над елемент от менюто, което искам. Също като ясно небе, и не може да използвате курсора в игра, но те са възможностите, така че не се наложи.

Благодаря, че се опитва. Иска ми се знаеше диагностичен (безплатно LOL) програма за VID карта и / или DX10. Тя не е толкова много, че не искате да харчите парите Първи тази фиксирана колкото мразя да се движим към белия флаг и признаеш поражението ........
Old 26-ти септември 2008, 11:47
Член Група

Опа аз случайно свързани с другите си конец и командировани там, когато това означаваше да публикувате тук .....

е това е случва след 1-ви път, когато са се опитали да играят всички тези игри?

Били ли сте опитвали да намаление на цените до предишния графична карта шофьор???

Имах проблеми с най-новия драйвер за моята карта и за игри, така и валцовани обратно и проблемите са решени .... просто една мисъл ...
Old 26-ти септември 2008, 13:09
Номер на групата

Да, аз валцовани обратно към старите шофьори и се премества напред към бета водачи, както и LOL.

Той е бил случва от началото на компютри живот LOL.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Dx10 CodeFreakC PC & конзолата Gaming 2 11 Jan 2009 05:07
О, не! DX10 карти свикнал да е в състояние да използва DX10.1 cheesepuff Графика на карти & Монитори 5 18 ноември 2007 10:43
Графична карта за движение Vista 64 и DX10 skinnyman9000 Графика на карти & Монитори 3 10 Авг 2007 12:16
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc