menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

DX10 pomoci ......

Reply

Thread Nástroje
Old 24. Září 2008, 18:13
Dárce Skupina

Myslím, že jsem zúžení na moje video problémů. Možná jsem roha kartou (nebo snad oba lol). Moje poslední otázka se zabývá DX10. Volal jsem o mém EVGA řidičů a navrhl jsem zkusit můj GFX karet jeden po druhém. Takže já, ale ...........

S DX10, když jsem hrát hry můj kurzor nefunguje právo buď s kartou. Když jsem se místo do menu, to ukazuje jeden tři nebo čtyři volby se na obrazovce. Co se děje s tím? Chcete-li získat jednu z nejvyšších položek menu, jsem ukazující cestu nad menu, dokud něco upozorňuje. Jakékoliv myšlenky?

Pro více o čem mluvím podívejte se na toto vlákno: http://www.computer-juice.com/forums...-issues-19276/
Old 24. Září 2008, 18:42
Dárce Skupina

Zní to jako rozdělené usnesení věc. Pokud jste hrát v okně, zkuste celou obrazovku, je-li v režimu celé obrazovky zkuste okně, nebo zkuste snížit res.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 24. Září 2008, 19:30
Dárce Skupina

, Ale s počítačem jsem se postavit, neměl bych být schopen něco maxed hrát ven? Teda jsem starší, které sledují maxes při 1600x1200. Prípravné členěny tak, aby hrály není můj cíl, pokud víte, co myslím. Chci zjistit, co nefunguje, a dostat ji opravit. Byl jsem hrát hry na res, že na mém starém počítači, který byl dell s pent4 a karta ATI HD 2600, 1 GB RAM. Něco není v pořádku zde.

Mám jen vlny bílou vlajku a vezměte ji na prodejně lol?
Old 24. Září 2008, 21:36
Dárce Skupina

Jen tak jsme jasné: toto se děje v _other_ DX10 hry, a to nejen STALKER?

STALKER je notoricky nespolehlivé, zvláště Clear Sky, takže ..
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 25. Září 2008, 08:11
Dárce Skupina

Ano, je tomu v jiných DX10 hry. Nemohl jsem se dostat i kurzor na práci v Clear Sky. Byl jsem schopen ji používat pro hru text nutných k pokroku při hraní hry. Myslel jsem, že byl jen buggy Clear Sky.

Původně se stalo v Crysis, ale já jsem měl potíže s konfigurací a hrál v DX9 režimu. Měl jsem stejný řidič neúspěchy a pády jsem zažívá ve STALKER Clear Sky a hned v Crysis Warhead. Zdá se, že jsem také pamatovat vypnutí SLI režimu pro dokončení původní Crysys.

Nicméně, protože jsem se v jednom z mých karet, nebyla zhroutil. Když jsem se poprvé objevily DX10 problém s mojí první kartu, jsem okamžitě přeměnily ji s ostatními. Použil jsem řidič zametací a znovu nainstalovány ovladače jako EVGA tech rep řekl dělat. Má stejné DX10 problém, ale není to shazovat s řidičem chybu. Nevím, jestli ten druhý by se zhroutil, protože jsem se jí dost času, než je nahradí.

Také jako hra pokračuje, je bažin dolů a dostane laggy, jako někdo v on-line hra s ping z 999 lol.

Když jsem běžel k benchmark test z benchmark vlákno zde minulý týden, jsem se také dostal velmi nízké vid skóre. Myslel jsem, pak jsem udělal něco špatného na test. Myslím, že je to, co se stane, když se jako já blbec skoky do žádné znalosti a vytváří "super počítač" lol. Myslím, že jsem se musel buď špatnou kartu nebo špatný palubě po celou dobu, ale chyběly zkušenosti vědět to. Byl jsem přemýšlel moje nastavení BIOSu prostě nebyly pravé. Jsem spíše frustrovaný.

Existuje online program na test mé video karet, které jsou správné?

EDIT: Teď, když o tom přemýšlím, jsem nemohl dostat HALO II fungovat buď. Nakonec jsem prostě přestali hrát to ještě před získáním 1 / 4 na cestu.
Old 25. Září 2008, 15:20
Dárce Skupina

Já opravdu nevím. Já jsem měl problém při přechodu z okny se v celé hře založené na motoru Zdroj, kde je vše od velikosti jsem, aby můj kurzor nad nebo pod kolem 50px pro to, aby se registrovali na něco.

Ještě jedna otázka - jste pomocí dvojí nastavení monitoru? Pokud ano, zkontrolujte, zda operační systém Windows a ujistěte se, že jeden monitor není nastaven, aby byl vyšší než ostatní.
Old 25. Září 2008, 16:37
Dárce Skupina

Ne jediném monitoru.

Nevím, jak velký je 50 px, ale já musím jít zhruba 1 1 / 2 až 1 3 / 4 palce nad menu chci. Také rád jasno, i nelze použít kurzor ve hře, ale oni mají možnosti, takže si nemusíte.

Díky za snahu. Kéž bych věděl, diagnostický (zdarma lol) program pro video karta a / nebo DX10. Není to tak moc, že nechci utrácet peníze získat tento Pevná co nenávidím se na vlně bílé vlajky a přiznat porážku ........
Old 26. Září 2008, 11:47
Člen Skupina

pokřiky i náhodném připojen k vašemu jiné vlákno a posta toho, když jsem myslel na post zde .....

má tato byla děje od 1. době jste se snažil hrát všechny tyto hry?

Už jste se snažil vrátit zpět k předchozí ovladač grafické karty?

Měl jsem problémy s nejnovější ovladače pro moji kartu a hraní, tak i odvalil a otázky byly vyřešeny .... jen jsem ...
Old 26. Září 2008, 13:09
Dárce Skupina

Jo, jsem odvalil na staré ovladače a posunuta na beta ovladače stejně lol.

To se děje od počátku počítačů život lol.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.