![]() |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι είμαι σε στένωση μου βίντεο σχετικά με τα προβλήματα. Μπορεί να έχω κουκέτα κάρτα (ή ίσως και τόσο lol). Η τελευταία ερώτηση αφορά DX10. Τηλεφώνησα ΕΒΓΑ μου σχετικά με τους οδηγούς και τους πρότεινε να δοκιμάσω μου GFX κάρτες, ένα κάθε φορά. Είμαι, λοιπόν, αλλά ........... Με το DX10 όταν παίζουν παιχνίδια μου δρομέα δεν λειτουργεί δικαίωμα είτε με κάρτα. Όταν το σημείο σε μια επιλογή μενού, επισημαίνει μία τρεις ή τέσσερις επιλογές κάτω οθόνη. Τι με αυτό; Για να πάρετε ένα από τα κορυφαία στοιχεία μενού, επισημαίνοντας ότι είμαι πάνω από το δρόμο μέχρι το μενού κάτι τονίζει. Κάθε σκέψεις; Για περισσότερα από ό, τι είμαι μιλάμε για δούμε σε αυτό το νήμα: http://www.computer-juice.com/forums...-issues-19276/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν σπασμένο ψήφισμα πράγμα. Αν παίζει στο παραθύρου, δοκιμάστε την πλήρη οθόνη σε πλήρη οθόνη και αν προσπαθήσουμε παραθύρου, ή να δοκιμάσετε τη μείωση των ΑΠΕ.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Όμως, με την κατασκευή του υπολογιστή που έχω, δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να παίξει κάτι maxed έξω; Θέλω να πω έχω μια παλαιότερη παρακολουθεί maxes που αναφέρονται σε 1600x1200. Getting σπασμένα πράγματα για να παίξει δεν είναι στόχος μου, αν γνωρίζετε τι εννοώ. Θέλω να μάθω τι έχει σπάσει και να είναι σταθερό. Έπαιζα παιχνίδια στο ΑΠΕ ότι για παλιό μου υπολογιστή, το οποίο ήταν ένα dell με pent4 και μια κάρτα ATI HD 2600, 1 GB RAM. Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Να μόνο κύμα της λευκής σημαίας και παραδώστε στο κατάστημα lol; |
|
| |||
| |||
| Απλά έτσι είμαστε σαφείς: αυτό που συμβαίνει στην _other_ DX10 παιχνίδια, όχι μόνο STALKER; STALKER ελαττωματικούς είναι γνωστό, ιδιαίτερα σαφείς Sky, έτσι ..
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ναι, συμβαίνει και σε άλλες DX10 παιχνίδια. Δεν θα μπορούσα να πάρετε ακόμη και το δρομέα για να εργαστούν σε σαφείς Ουρανού. Ήμουν σε θέση να το χρησιμοποιήσει για το παιχνίδι κείμενο που απαιτούνται για την πρόοδο του παιχνιδιού κατά την αναπαραγωγή. Σκέφτηκα ότι ήταν απλώς ελαττωματικούς Χωρίς κωδικοποίηση Sky. Αρχικά έγινε στο Crysis, αλλά σκέφτηκα είχα προβλήματα διαμόρφωσης και έπαιξε σε DX9 mode. Είχα τον ίδιο οδηγό και αποτυχίες crashes ήμουν βιώνει στο Stalker Χωρίς κωδικοποίηση Sky τώρα και στο Crysis κεφαλή. Επίσης, φαίνεται να θυμάται την απενεργοποίηση του SLI τρόπος για να ολοκληρωθεί η αρχική Crysys. Ωστόσο, από τότε που ανέλαβε σε μια από τις κάρτες μου, δεν το έχει τράκαρε. Όταν πρωτοήρθα έμπειρους το DX10 πρόβλημα με την πρώτη μου κάρτα, εγώ θα ανταλλάσσονται αμέσως με το άλλο. Χρησιμοποίησα οδηγό σαρώτης και εγκατασταθεί εκ νέου τα προγράμματα οδήγησης, όπως η ΕΒΓΑ τεχνολογίας εκπρ. είπε να κάνουμε. Έχει το ίδιο πρόβλημα DX10 αλλά δεν είναι συντρίβεται με τον οδηγό σφάλμα. Δεν ξέρω αν ο άλλος θα τράκαρε επειδή δεν παρέχουν αρκετό χρόνο πριν από τον αντικαθιστά. Επίσης, ως το παιχνίδι εξελίσσεται, θα bogs κάτω και παίρνει laggy, όπως και κάποιος σε ένα online παιχνίδι με ping 999 lol. Όταν το σημείο αναφοράς δοκιμή διήρκεσε από το σημείο αναφοράς το νήμα εδώ την περασμένη εβδομάδα, και εγώ έχω πολύ χαμηλό vid αποτελέσματα. Σκέφτηκα τότε Μόλις το έκανα κάτι λάθος σχετικά με τη δοκιμή. Μάλλον αυτό είναι το τι συμβαίνει όταν ένας βλάκας σαν εμένα δεν με άλματα στη γνώση και δημιουργεί ένα "σούπερ υπολογιστή" lol. Νομίζω ότι έχω είχε ούτε μια κακή κάρτα ή ένα κακό σε όλο το μήκος του σκάφους, αλλά έλειπε η εμπειρία για να το γνωρίζουν. Έχω σκέψης μου ρύθμιση του BIOS μόνο δεν ήταν σωστή. Είμαι αρκετά απογοητευμένος. Υπάρχει ένα online πρόγραμμα για τη δοκιμή μου κάρτες που είναι ακριβές; EDIT: Τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα μπορούσα να πάρετε HALO ΙΙ, είτε να λειτουργεί καλά. Τελικά μόλις σταμάτησε να παίζει πριν από το 1 / 4 του λύση. |
|
| |||
| |||
| Πραγματικά δεν ξέρω. Έχω είχε αυτό το πρόβλημα κατά την αλλαγή από παραθύρου σε πλήρη σ 'ένα παιχνίδι που βασίζεται στην Πηγή του κινητήρα, όπου τα πάντα είναι από το μέγεθος έχω να μου κέρσορα πάνω ή κάτω από περίπου 50px για να εγγραφείτε σε κάτι. Άλλη μία ερώτηση - χρησιμοποιείτε μια διπλή παρακολουθεί setup; Αν ναι, ελέγξτε τα Windows και βεβαιωθείτε ότι δεν είναι μια οθόνη που να είναι υψηλότερες από τις άλλες.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Όχι μόνο παρακολουθεί. Δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι 50 px, αλλά έχω να πάω περίπου 1 1 / 2 έως 1 3 / 4 ίντσες πάνω από το μενού που θέλω. Επίσης, όπως προκύπτει ουρανό, και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δρομέα στο παιχνίδι, αλλά έχουν επιλογές ώστε να μην έχετε να. Ευχαριστώ για την προσπάθεια. Μακάρι να ήξερα ένα διαγνωστικό (ελεύθερη lol) το πρόγραμμα για μια vid κάρτας ή / και DX10. Δεν είναι τόσο πολύ που δεν θέλω να δαπανήσει τα χρήματα για να περάσουμε το σταθερό, όσο το μίσος μου να έχουν στο κύμα στη λευκή σημαία και να δέχεται την ήττα ........ |
|
| |||
| |||
| Ουπς λάθος μου που συνδέονται με το άλλο νήμα και δημοσιεύτηκε αυτό εννοούσα όταν υπάρχει θέση για να είναι εδώ ..... έχει αυτό συνεχίζεται εδώ και δεδομένου ότι η 1η φορά που προσπάθησαν να παίξουν όλα αυτά τα παιχνίδια;; Έχετε προσπαθήσει να αναιρεθεί σε προηγούμενη κάρτα γραφικών οδηγού? Είχα προβλήματα με το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα μου και το παιχνίδι, γι 'αυτό επανέρχεται και τα ζητήματα που επιλύθηκαν .... απλά μια σκέψη ... |
|
| |||
| |||
| Ναι, έχω επανέρχεται στην παλιά τους οδηγούς και να προχωρήσει η βήτα οδηγούς και lol. Έχει συμβεί από την αρχή της ζωής τους υπολογιστές lol. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dx10 | CodeFreakC | PC & Console Gaming | 2 | 11 Ιαν 2009 05:07 |
| OH NO! DX10 κάρτες συνηθίζει να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν DX10.1 | cheesepuff | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 18 Νοε 2007 10:43 |
| Κάρτα γραφικών για τη λειτουργία Vista 64 και DX10 | skinnyman9000 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 10 Αυγ 2007 12:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |