![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mislim da sam sužavanje na moj video probleme. JA svibanj imati koještarija karticu (ili možda oboje lol). Moje pitanje najnovije bavi DX10. Zvao sam EVGA o mojim vozača i oni predložen JA probati moj GFX karticama jednu po jednu. Tako sam ja, ali ........... S DX10 kad mi igramo moju pokazivač ne radi ni pravo s kartice. Kad sam ukazuju na izborniku opcija, to ističe jedan tri ili četiri opcije dolje zaslonu. Što je s tim? Da biste dobili jednu od najboljih stavke izbornika, I'm pokazujući put iznad izbornika dok nešto naglašava. Bilo koja misli? Za više o tome što sam se govori o pogledate ovaj Thread: http://www.computer-juice.com/forums...-issues-19276/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao slomljena rezolucije stvar. Ako ste svira u windowed, pokušajte cijelom zaslonu, ako je u punom ekranu probajte windowed, ili pokušati smanjivanjem Res.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| No s računalom izgraditi sam, ja ne bi trebao biti u mogućnosti da igraju ništa maxed out? Mislim imam stariji monitor koji maxes na 1600x1200. Getting slomljena stvari za igru nije moj cilj, ako znate što mislim. Želim saznati što je pokidan i preuzmite ga popraviti. Sam bio igranje igara u to res na moje staro računalo Dell, koji je bio s pent4 HD 2600 i ATI kartica, 1 GB RAM-a. Nešto nije u redu ovdje. Trebam li samo val bijelu zastavu i odnijeti ga u dućan lol? |
|
| |||
| |||
| Samo tako smo jasan: to dogodi u _other_ DX10 igre, a ne samo Stalker? Stalker je notoriously lud, pogotovo Clear Sky, pa ..
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Da, to se događa u drugim DX10 igrama. JA mogao ne dobiti čak pokazivač na rad u Clear Sky. Sam bio u mogućnosti koristiti ga za igru teksta potrebne za napredak u igri kada svira. Sam shvatio da je bio samo mali vagonet Clear Sky. To se dogodilo u prvobitno Crysis, ali ja shvatio sam imao problema s konfiguracijom i igrao je u DX9 modu. Imao sam isti vozač kvarove i crashes sam bio doživljava u Stalker Clear Sky, a sada u Crysis bojeva glava. Isto tako izgleda da zapamtite isključivanja SLI modu za završetak originalnog Crysys. Međutim, budući da sam ja uzeo je jedan od mojih kartice, nije pala. Kada sam prvi put doživjela DX10 moj prvi problem s karticom, odmah sam swapped ga s druge strane. Koristio sam driver minolovac i ponovo instalirali upravljački programi poput EVGA tech rips, rekao je za napraviti. Ona ima isti problem ali DX10 nije pad sustava sa vozačem pogreške. Ne znam je li drugi bi pala jer nisam mu dati dovoljno vremena prije nego što ga je zamijenio. Također kao igra napreduje, to bogs dolje i dobije laggy, kao što je netko u online igra s ping od 999 lol. Našto JA ran mjerni test iz presedan thread ovdje prošli tjedan, JA isto tako je dobio vrlo niska Vid rezultate. I onda shvatio sam učinio nešto pogrešno na test. Valjda je to ono što se događa kada je kreten poput mene u skokovima bez znanja i proizveo "super računala", lol. Mislim da sam imao bilo loše karticu ili loš odbora sve zajedno, ali nedostajalo je iskustvo da to znam. Ive 'bio moja razmišljanja BIOS postavke jednostavno nisu bili u pravu. Ja sam prilično frustriran. Je li online program za testiranje moj video kartice koji je točan? EDIT: A da ja mislim o tome, ne bih mogao dobiti Halo II radi dobro bilo. I na kraju jednostavno prestali ga svira prije nego 1 / 4 put preko. |
|
| |||
| |||
| Ja stvarno ne znam. Ja sam imala taj problem kada se mijenjaju iz windowed za fullscreen u igri baziran na Source engine, jer gdje je sve promijeniti velicina sam da stavite moj kursor iznad ili ispod oko 50px za to da se registrirate na nešto. Jedan više pitanje - jeste li koristite dual monitor setup? Ako je tako, provjerite Windows i uvjerite se jedan monitor nije postavljen da bude veći od drugog.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Nope single monitor. Ne znam koliko je 50 px, ali ja moram ići oštro 1 1 / 2 za 1 3 / 4 inča iznad stavku izbornika želim. Također kao vedro nebo, ne mogu koristiti kursor u igri, ali su opcije, tako da ne morate. Hvala za težak. Volio sam znao da jedan dijagnostički (lol besplatan) program za vid kartice i / ili DX10. Svoj 'ne toliko da ne želim trošiti novac uzimajući ovaj fiksni koliko ja mrzim da se val bijelu zastavu i priznati poraz ........ |
|
| |||
| |||
| whoops i accidently povezan s Vašim drugim posted this thread i tamo kad mi je značilo to pošta Internet ovdje ..... ovo je bio odlazak na od 1. put ste pokušali igrati sve ove igre? Jeste li pokušali ukloniti na prethodni upravljački program grafičke kartice? Imao sam problema sa najnoviji driver za moju karticu i igre, tako da sam uklonio leđa i pitanja su riješena .... samo misao ... |
|
| |||
| |||
| Da, Ja sam uklonio povratak na stare drivere i premještena naprijed u beta drivera te lol. To je događa od početka računala život lol. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dx10 | CodeFreakC | PC & konzole Igre | 2 | 11 siječanj 2009 05:07 |
| OH NE! DX10 kartice navika moći koristiti DX10.1 | cheesepuff | Graphics Cards & Monitors | 5 | 18. studeni 2007 10:43 |
| Grafička kartica za trčanje Vidik 64 i DX10 | skinnyman9000 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 10. kolovoz 2007 12:16 |
| Thread Tools | |
| |