פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

DX10 עזרה ......

Reply

שרשרת כלים
Old 24 ספטמבר 2008, 18:13
קבוצת תורמים

Default DX10 עזרה ......

אני חושב שאני הצטררות על הוידאו שלי בעיות. אני עלולה להיות שטויות כרטיס (או אולי שניהם LOL). האחרון שלי עוסק בשאלה DX10. קראתי על נהגים EVGA והם הציעו לי לנסות את GFX הקלפים אחד אחד. אז אני, אבל ...........

עם DX10 כאשר אני משחק את הסמן לא עובד גם עם כרטיס ימין. כשאני הצבע על תפריט אפשרות, הוא מדגיש אחת שלוש או ארבע אפשרויות במורד המסך. מה קורה עם זה? כדי לקבל את אחד הפריטים בתפריט העליון, אני המצביע מעל דרך התפריט עד מדגיש משהו. כל המחשבות?

לפרטים על מה אני מדבר תראו את זה פתיל: http://www.computer-juice.com/forums...-issues-19276/
Old 24 ספטמבר 2008, 18:42
קבוצת תורמים

Default DX10 עזרה ......

נשמע כמו דבר שבור הפתרון. אם אתה משחק על חלון, נסה מסך מלא, אם מנסים חלון מסך מלא, או לנסות להקטין את מיל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 24 ספטמבר 2008, 19:30
קבוצת תורמים

Default DX10 עזרה ......

אבל עם המחשב יש לי לבנות, אני לא אמור להיות מסוגל לשחק משהו maxed out? אני מתכוון יש לי לפקח ישנים אשר maxes לצאת בשעה 1600X1200. איך שבור דברים לשחק המטרה שלי היא לא אם אתה יודע למה אני מתכוון. אני רוצה לדעת מה היא שבורה לקבל את זה קבוע. שיחקתי משחקים באותו מיל על המחשב הישן שלי, אשר היה עם Dell pent4 וכן כרטיס ATI HD 2600, 1 GB ראם. משהו לא בסדר כאן.

אני רק צריך את הגל דגל לבן ולקחת אותה חנות LOL?
Old 24 ספטמבר 2008, 21:36
קבוצת תורמים

Default DX10 עזרה ......

רק כדי שנהיה ברורים: זה קורה ב _other_ DX10 משחקים, לא רק STALKER?

STALKER הוא notoriously מרכבה, במיוחד נקה בשמיים, אז ..
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Old 25 ספטמבר 2008, 08:11
קבוצת תורמים

Default DX10 עזרה ......

כן, זה קורה בשאר משחקי DX10. אני אפילו לא יכול לקבל את הסמן לעבוד נקה בשמיים. אני לא יכול היה להשתמש בו עבור המשחק הטקסט הנדרש כדי להתקדם במשחק כאשר משחק. חשבתי שזה היה רק מרכבה נקה בשמיים.

במקור זה קרה Crysis, אבל הבנתי שיש לי בעיות תצורה שיחק אותה במצב DX9. היה לי את אותו מנהל וכן כשלים קריסות שאני נתקל ב Stalker Clear Sky ועכשיו ב Crysis ראש חץ. אני גם זוכר נראה מכבה את מצב SLI כדי לסיים את Crysys המקורי.

עם זאת, מאז לקחתי את אחד את הקלפים, הוא לא קרס. כאשר אני חווה את הראשון DX10 בעיה עם הכרטיס הראשון שלי, אני מיד swapped אותו עם אחרים. הייתי הנהג מטאטא מחדש את מנהלי ההתקנים המותקנים כמו EVGA Tech נציג אמר לעשות. יש לו את אותה בעיה DX10 אבל הוא לא crashing עם הנהג שגיאה. אני לא יודע אם השני היה קרס בגלל שאני לא לתת לו מספיק זמן לפני החלפת אותו.

גם את המשחק progresses, הוא יקבל bogs ולהושיט laggy, כאילו מישהו מקוון משחק עם פינג של 999 LOL.

כאשר אני מפעיל את הבדיקה benchmark מן benchmark פתיל כאן בשבוע שעבר, גם אני קיבלתי ציונים מאוד נמוכים vid. הבנתי אז אני פשוט עשיתי משהו לא נכון על הבדיקה. אני מניח שזה מה שקורה כאשר מפגר כמוני עם קפיצות לא ידע בונה "מחשב העל" LOL. אני חושב שאני כבר היה קשה או כרטיס או רע Board כל הזמן, אבל חסרה את הניסיון לדעת את זה. אני כבר חושב את הגדרת ה-BIOS היו פשוט לא בסדר. אני די מתוסכל.

האם יש תוכנית מקוונת על מנת לבחון את כרטיסי הווידאו כי היא נכונה?

ערוך: עכשיו שאני חושב על זה, אני לא יכול לקבל Halo II לעבוד היטב גם. סוף סוף אני פשוט הפסיקו לשחק את זה לפני מקבל 1 / 4 דרך של דרך.
Old 25 ספטמבר 2008, 15:20
קבוצת תורמים

Default DX10 עזרה ......

אני באמת לא יודע. אני כבר היתה בעיה זו בעת שינוי מתוך חלון אל מלא בתוך המשחק מבוסס על מקור המנוע, שם מאז הכל גודל אני צריך לשים את הסמן מעל או מתחת ל סביב 50px לרשום על זה משהו.

עוד שאלה אחת - האם אתה משתמש כפול לנטר את תוכנית ההתקנה? אם כן, בדוק את Windows ולוודא מוניטור אחד לא בחר להיות גבוה יותר מזה של אחרים.
Old 25 ספטמבר 2008, 16:37
קבוצת תורמים

Default DX10 עזרה ......

לא אחת לפקח.

אני לא יודע עד כמה גדול הוא 50 פיקסלים, אבל אני חייב ללכת בערך 1 1 / 2 ל 1 3 / 4 אינצ 'ים מעל בתפריט אני רוצה. כמו כן ברור בשמיים, אני לא יכול להשתמש את הסמן על המשחק, אבל יש להם אפשרויות אז אתה לא צריך.

תודה על שניסית. הלוואי ידעתי על ניתוח (ללא תשלום LOL) תוכנית עבור vid כרטיס ו / או DX10. זה לא כל כך כי אני לא רוצה לבזבז את הכסף מקבל את זה קבוע כל מה שאני צריך כדי לשנוא את הגל דגל לבן ולהודות לנצח ........
Old 26 ספטמבר 2008, 11:47
חבר קבוצת

Default DX10 עזרה ......

אופס אני accidently המקושרים שלך ושל אחרים פתיל זה פורסם שם כאשר אני אמור לכתוב את זה כאן .....

לו היה זה קורה מאז 1 פעם ניסית לשחק את כל המשחקים האלה??

האם ניסית את החזרה של מנהל ההתקן של כרטיס המסך הקודם?

היו לי בעיות עם מנהל ההתקן העדכני ביותר עבור הכרטיס שלי ואת המשחקים, אז אני תוחזר ואת הבעיות שהיו נפתרו .... רק חשבתי ...
Old 26 ספטמבר 2008, 13:09
קבוצת תורמים

Default DX10 עזרה ......

כן, אני כבר תוחזר הישן הנהגים והן הועברו קדימה הביתא הנהגים גם LOL.

זה כבר קורה מאז תחילת החיים המחשבים LOL.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Dx10 CodeFreakC PC & קונסולת משחקים 2 11th ינואר 2009 05:07
או לא! כרטיסי DX10 wont יוכלו להשתמש DX10.1 cheesepuff כרטיסי מסך & Monitors 5 18 נובמבר 2007 10:43
כרטיס המסך להרצת Vista 64 ו DX10 skinnyman9000 כרטיסי מסך & Monitors 3 -10 אוגוסט 2007 12:16
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.