mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

DX10 padėti ......

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 24, 2008, 18:13
Donorų grupės

Default DX10 padėti ......

I think I'm mažėjo dėl mano vaizdo. Aš gali dviaukštė kortele (o gal ir lol). Mano naujausias klausimas susijęs su DX10. Aš pašaukiau EVGA apie savo vairuotojų ir jie pasiūlė man pabandyti savo GFX korteles vienu metu. Taigi aš esu, bet ...........

Su DX10 kai aš žaisti Mano kursorius neveikia dešinę arba kortelę. Kai aš pasirinkite meniu, jame pabrėžiamas vienas tris ar keturis pasirinkimus, nustatantis ekrane. What's up su tuo? Norėdami gauti vieną iš viršutinio meniu elementų, nurodydamas, kaip aš anksčiau, kol kažkas renginiai meniu. Any thoughts?

Norėdami sužinoti daugiau, ką aš kalbu apie look at this thread: http://www.computer-juice.com/forums...-issues-19276/
Old Rugsėjis 24, 2008, 18:42
Donorų grupės

Skamba atsilaiko rezoliucija dalykas. Jei esate žaisti windowed, pabandykite visą ekraną, jei per visą ekraną pabandyti langų, arba bandykite mažinti res.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Rugsėjis 24, 2008, 19:30
Donorų grupės

Bet su kompiuteriu sukurti aš, neturėtų galėsiu žaisti nieko maxed out? Aš tai turiu senesnius monitorius kuris maxes Out at 1600x1200. Pirmieji atsilaiko Daiktai žaisti ne mano tikslas, jei žinote, ką turiu galvoje. Norėčiau sužinoti, kas yra broken and get it fixed. Aš žaidimų metu, kad mano senasis kompiuteris, kuris buvo su pent4 ir 2.600 ATI HD kortele, 1 GB RAM Dell res. Kažkas yra ne čia.

Jeigu aš tik bangos balta vėliava ir nuneškite jį į parduotuvę lol?
Old Rugsėjis 24, 2008, 21:36
Donorų grupės

Tiesiog todėl mes aišku: tai atsitinka _other_ DX10 žaidimus, o ne tik STALKER?

STALKER "Gerai žinoma, buggy, ypač Clear Sky, taip ..
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Rugsėjis 25, 2008, 08:11
Donorų grupės

Taip, tai būna kitų DX10 žaidimų. Aš net negalėjo gauti žymeklį į darbą Clear Sky. Mes negalime naudoti ją žaidimo tekstą reikalinga pažanga žaidimas, kai žaidžia. Man atrodė, kad buvo tiesiog Buggy Clear Sky.

Jis iš pradžių atsitiko Crysis, bet man atrodė, aš turėjau problemų konfigūracijos ir grojo ją DX9 režimu. Turėjau tą pačią tvarkyklę gedimų ir avarijų I susidūrė Stalker Clear Sky "ir dabar Crysis Warhead. Aš taip pat atrodo, kad prisiminti išjungti SLI režimu baigti originalas Crysys.

Tačiau, kadangi aš atkreipė dėmesį į vieną iš mano kortelės, jis nėra sudužo. Kai aš pirmą kartą susiduria DX10 problema su mano pirmoji kortelė, aš iš karto pavertė jį su kitais. Aš vairuotojo Sweeper ir iš naujo įdiegti kaip EVGA Tech REP vairuotojai sakė daryti. Ji taip pat DX10 problema, bet ne Menkė su vairuotojo klaida. Aš nežinau, ar kitas būtų nulūžo, nes aš ne suteikti pakankamai laiko prieš pakeičiant ją.

Be to, kaip žaidimas progresuoja, tai aukštapelkės žemyn ir gauna laggy, kaip kažkas online žaidimas iš 999 lol ping.

Kai išbėgau vertinamojo testo nuo etalonas sriegis čia praeitą savaitę, aš taip pat turiu labai mažai balus vid. I figured tada aš tiesiog padarė ką nors blogo apie bandymą. Manau, tai, kas atsitinka, kai tokių kaip aš idiotas šuoliai be žinios ir sukuria "super kompiuterių" lol. Manau, man jau buvo arba bloga kortelės ar blogai taryba visi kartu, tačiau trūko patirties žinome. I've been thinking Mano BIOS tiesiog nebuvo teisus. Esu gana nusivylęs.

Ar yra internete programa, išbandyti savo vaizdo plokštės, kad yra teisingas?

EDIT: Dabar, kai galvoju apie tai, aš negalėjau gauti HALO II gerai arba. Pagaliau tiesiog sustabdyta žaisti prieš gaudamos 1 būdas 4 / per.
Old Rugsėjis 25, 2008, 15:20
Donorų grupės

I really don't know. Turėjau šią problemą, kai pereinama nuo lango per visą ekraną į žaidimą remiantis Source, kur viskas yra pakeistos, nes turiu pateikti savo kursorių virš arba po maždaug 50 taškų už tai, kad užsiregistruoti kažką.

Dar vienas klausimas - Ar jūs naudojate dvejopos monitoriaus? Jei taip, patikrinkite, ar Windows ir įsitikinkite, kad vieno monitoriaus negali būti nustatyta didesnė nei kitos.
Old Rugsėjis 25, 2008, 16:37
Donorų grupės

Nope vieną monitorių.

Nežinau, kaip didelę 50 px yra, bet aš turiu eiti maždaug 1 1 / 2 1 3 / 4 colio virš meniu Noriu. Pat, kaip debesuota, I can't use in game kursorius, tačiau jie turi galimybių, taigi jums nereikės.

Thanks for trying. Pageidavimų žinojau diagnostikos (nemokamai lol) programa vid kortelę ir / ar DX10. Tai ne tiek daug, kad aš nenoriu išleisti pinigų gaunate šį nustatoma, kiek aš nekenčiu, kad į bangą baltą vėliavą ir pripažinti pralaimėjimą ........
Old Rugsėjis 26, 2008, 11:47
Narys

oi aš atsitiktinai susijęs su jūsų siūlais ir kitų Posted tai yra, kai siekiama rašyti čia .....

turi šio tęsiasi nuo 1. metu Jūs bandėte atlikti visus šiuos žaidimus?

Ar jūs bandėte Rollback į ankstesnį grafikos plokštę?

Aš turėjau problemų su naujausią tvarkyklę mano kortele ir žaidimų, todėl aš grįžta ir klausimai buvo sprendžiami .... just a thought ...
Old Rugsėjis 26, 2008, 13:09
Donorų grupės

Taip, aš grįžta į senas vairuotojai ir į priekį, kad beta tvarkykles taip pat Lol.

Tai buvo daroma nuo kompiuterių gyvenimą lol pradžioje.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
DX10 CodeFreakC PC & konsolės Žaidimai 2 11 sausis 2009 05:07
OH NO! DX10 plokštės papratimas galima naudoti DX10.1 cheesepuff Graphics Cards & Monitoriai 5 Lapkritis 18, 2007 10:43
Grafika kortelė veikia Vista 64 ir DX10 skinnyman9000 Graphics Cards & Monitoriai 3 Rugpjūtis 10, 2007 12:16
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.