mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

DX10 palīdzēt ......

Reply

Thread Tools
Old Septembris 24, 2008, 18:13
Donors Group

Default DX10 palīdzēt ......

Es domāju, ka es esmu mazināšanu par manu video problēmas. Man var būt divstāvu karti (vai varbūt abi lol). Manu pēdējo jautājumu nodarbojas ar DX10. I sauc EVGA par savu vadītāju, un viņi ieteica man mēģināt manu GFX kārtis vienam laikā. Tāpēc es esmu, bet ...........

Ar DX10 kad es spēlēt spēles mans kursors nedarbojas labi ar vienu karti. Kad man norāda uz izvēlnes iespēju, tā uzsver vienas trim vai četriem izvēli nosaka ekrāna. What's up with that? Lai iegūtu vienu no top menu items, es esmu norādot veidu, virs izvēlnes, kamēr kaut ko izceļ. Jebkurš domas?

Vairāk par ko es runāju par apskatīt this thread: http://www.computer-juice.com/forums...-issues-19276/
Old Septembris 24, 2008, 18:42
Donors Group

Izklausās šķelto rezolūcija lieta. Ja jūs esat spēlē windowed, mēģiniet pilnekrāna režīmā, ja pilnekrāna izmēģināt windowed, vai mēģināt samazināt res.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Septembris 24, 2008, 19:30
Donors Group

Bet ar datoru, veidot es, ja ne es varētu spēlēt kaut izsmelts? Es domāju man ir vecāks monitoru, kas maxes veic pēc 1600x1200. Getting sadalīti stuff spēlēt nav mans mērķis, ja zini, ko es domāju. Es gribu uzzināt, kas ir sadalīti, un get it fixed. Es spēlējot spēles, ka par manu veco datoru, kas ir dell ar pent4 un 2.600 HD ATI karti, 1 GB ram res. Kaut kas nav šeit.

Vai man tikai vilnis balto karogu un veic to veikalu lol?
Old Septembris 24, 2008, 21:36
Donors Group

Tikai tā mēs esam skaidri: tas notiek _other_ DX10 spēlēm, ne tikai mednieks?

Stalker ir notoriously buggy, it īpaši Clear Sky, lai ..
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Septembris 25, 2008, 08:11
Donors Group

Jā, tas notiek citās DX10 spēles. Es pat nevarēja nokļūt kursors strādāt Clear Sky. Es nespēja izmantot to spēli teksts vajadzīgi, lai pārietu spēli, kad spēlē. Es sapratu, ka bija tikai buggy Clear Sky.

Tā sākotnēji notika Crysis, bet es sapratu man bija konfigurācijas problēmām un spēlēja to DX9 režīmā. Man bija tāds pats vadītāja neveiksmes un crashes i bija piemeklējušas Stalker Clear Sky un tagad Crysis Warhead. Man arī šķiet atcerēties izslēdzot SLI režīmu, lai pabeigtu sākotnējo Crysys.

Tomēr, jo man izņēma vienu no manām kartēm, tā nav crashed. Kad es pirmo reizi radās DX10 problēma ar manu pirmo karti, es uzreiz aizstāja to veic ar citu. Es izmantots vadītājs slaucītājs un no jauna uzstādīta kā EVGA tech rep vadītājiem teica darīt. Tas ir pats DX10 problēmu, bet nav crashing ar vadītāja kļūda. Es nezinu, vai otra būtu avarēja, jo es tai nav devusi pietiekami daudz laika, līdz to aizstāj.

Arī kā spēles gaitā, tā purvi leju un saņem laggy, piemēram, kāds tiešsaistes spēle ar ping 999 lol.

Kad es ilga salīdzinošās testēšanas no standarta vītne šeit pagājušajā nedēļā, man arī ieguva ļoti zems vid rādītājus. Es rakstainas Tad es tikko izdarījām kaut ko nepareizi par testu. Es uzminēt tas ir tas, kas notiek, ja, piemēram, man garīgi lec jo bez zināšanām un būvē "super dators" lol. Es domāju, ka man bija vai nu sliktu karti vai slikts kuģa visu laiku, bet trūka pieredzes zinām. Esmu bijis domāt manā BIOS nosaka tikai nebija taisnība. Es esmu diezgan neapmierināts.

Vai ir tiešsaistes programmu, lai pārbaudītu manu video kartes, kas ir pareiza?

EDIT: Tagad es domāju par to, es nevarēju iegūt HALO II darbotos labi vai nu. Beidzot es vienkārši pārtrauc spēlēt, pirms tā kļūst 1 / 4 no ceļu cauri.
Old Septembris 25, 2008, 15:20
Donors Group

Es tiešām nezinu. Esmu bijusi šī problēma, pārejot no windowed uz fullscreen ar spēli uz Source dzinēja, kur jo viss ir mainīti man likt manu kursoru virs vai zem ap 50px, lai tā varētu reģistrēties kaut ko.

Vēl viens jautājums - vai jūs izmantojat Dual Monitor setup? Ja tā, tad pārbaudiet Windows un pārliecinieties, vai viena monitora nav iestatīts, lai ir lielāki nekā citi.
Old Septembris 25, 2008, 16:37
Donors Group

Nē vienu monitoru.

Es nezinu cik liels 50 px ir, bet man ir jāiet aptuveni 1 1 / 2 1 3 / 4 collas virs izvēlnes vēlos. Arī, piemēram, skaidras debesis, es nevaru izmantot kursoru spēle, bet tās ir iespējas, lai jums nebūtu.

Thanks for mēģina. Vēlos Es zināju, diagnostikas (free lol) programmu vid kartes, un / vai DX10. Tas nav tik daudz, ka es nevēlos tērēt naudu, lai visi to nosaka, cik es naida ir viļņu balto karogu un atzīt sakāvi ........
Old Septembris 26, 2008, 11:47
Loceklis

Whoops i nejauši saistīts ar jūsu citi pavedieni un ievietojis tas ir, kad es gribēju ievietot šeit .....

ir tas notiek kopš 1. laikā esat mēģinājis spēlēt visas šīs spēles?

Vai esat mēģinājuši Rollback iepriekšējā grafikas kartes draiveri?

Man bija problēmas ar jaunāko draiveri manu karti un spēles, tāpēc es atgriezts atpakaļ un problēmas tika atrisinātas .... tikai doma ...
Old Septembris 26, 2008, 13:09
Donors Group

Jā, es esmu atgriezts atpakaļ uz veco draiveri un pavirza uz beta autovadītājiem, kā arī lol.

Tas ir noticis kopš sākuma datoru dzīves lol.
Reply

Register

Bookmarks