rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

DX10 pomocy ......

Reply

Narzędzia wątku
Old 24-ta Wrz 2008, 18:13
Grupa dawcy

Default DX10 pomocy ......

I think I'm zwężenie na mój film wideo problemów. I może mieć karty piętrowe (a może obie lol). Moje pytanie dotyczy najnowszej DX10. Zadzwoniłem EVGA o mojej kierowców i zaproponował Staram mojej karty GFX pojedynczo. Więc jestem, ale ...........

Z DX10, kiedy gier mój kursor nie działa prawo albo karty. Kiedy pkt do opcji menu, to podkreśla, trzech lub czterech wyborów w dół ekranu. What's up with that? Aby otrzymać jedną z najważniejszych elementów menu, I'm wskazujące sposób nad menu, aż coś podkreśla. Każdy myśli?

Aby uzyskać więcej what I'm talking about spojrzeć na ten wątek: http://www.computer-juice.com/forums...-issues-19276/
Old 24-ta Wrz 2008, 18:42
Grupa dawcy

Sounds like a broken rezolucji rzeczy. Jeśli gra w okienkowego, spróbuj pełnoekranowym, jeśli w pełnym ekranie spróbować okna lub spróbuj zmniejszenie res.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 24-ta Wrz 2008, 19:30
Grupa dawcy

Ale z komputerem zbudować mam, nie powinny będę mógł zagrać coś maxed obecnie? Mam na myśli mam starszych, które monitorują maxes obecnie w 1600x1200. Wprowadzenie łamane rzeczy do gry nie jest moim celem, jeśli wiesz co mam na myśli. Chcę dowiedzieć się, co jest zepsute i get it fixed. Byłem w tym gier res na mój stary komputer, który był Dell z pent4 i karty ATI HD 2600, 1 GB pamięci RAM. Coś tu jest nie w porządku.

Mam tylko fala białych flag i zabrać ją do sklepu lol?
Old 24-ta Wrz 2008, 21:36
Grupa dawcy

Tak my jasne: dzieje się tak w _pozostałych_ DX10 gry, a nie tylko STALKER?

STALKER jest bardzo wadliwy, zwłaszcza Clear Sky, więc ..
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 25-sza Wrz 2008, 08:11
Grupa dawcy

Tak, to się dzieje w innych grach DX10. I nie mógł nawet uzyskać kursora do pracy w Clear Sky. I nie był w stanie ją wykorzystać do gry tekstowe potrzebne do postępu gry podczas odtwarzania. Wyobraziłem, że był tylko wadliwy Clear Sky.

Pierwotnie miało to miejsce w Crysis, ale wyobraziłem miałem problemy z konfiguracją i odtwarzane w trybie DX9. Miałem ten sam sterownik awarii i wypadków byłem doświadcza w Stalker Clear Sky, a teraz w Crysis Warhead. I wydaje się, aby pamiętać również wyłączenie trybu SLI do końca pierwotnego Crysys.

Jednakże, ponieważ brałem obecnie jeden z moich kart nie rozbił. Kiedy po raz pierwszy odczuł DX10 problem z moja pierwsza karta, natychmiast zamienione ją z innymi. Kiedyś kierowca zamiatarki i ponownie zainstalowane sterowniki jak EVGA tech rep powiedział zrobić. Ma ten sam problem DX10, ale nie upaść z kierowcą błędu. Nie wiem, czy druga miałaby rozbił bo nie daje mu wystarczająco dużo czasu, zanim ją zastępującego.

Jak również gry, to w dół i torfowisk Laggy dostaje, jak ktoś w gry online z ping z 999 lol.

Kiedy prowadził benchmark test z wzorcem wątku tutaj w zeszłym tygodniu, również ma bardzo niską ocenę vid. Wyobraziłem to właśnie zrobił coś złego na badania. Chyba jest to co się dzieje, gdy kretyn jak ja skoki w bez wiedzy i buduje "super komputer" lol. I think I've had albo złe karty lub zły pokładzie wzdłuż, ale brakowało doświadczenia, aby wiedzieć. I've been myśli moje ustawienia BIOS-u po prostu nie były w prawo. Jestem raczej rozczarowanie.

Czy istnieje internetowy program do testowania kart graficznych, że mój jest dokładne?

EDIT: Teraz myślę o nim, nie mogłem dostać HALO II do pracy albo dobrze. I wreszcie po prostu przestał grać przed coraz to 1 / 4 z drogi poprzez.
Old 25-sza Wrz 2008, 15:20
Grupa dawcy

Naprawdę nie wiem. I've had ten problem przy zmianie z okna na pełnoekranowy w grę opartą na silniku Source, gdzie wszystko jest od rozmiaru mam umieścić kursor mój powyżej lub poniżej około 50px, aby zarejestrować się na coś.

Jeszcze jedno pytanie - czy jesteś za pomocą podwójnego monitorowania instalacji? Jeśli tak, sprawdź Windows i upewnij się, pojedynczy monitor nie jest wyższa niż w innych.
Old 25-sza Wrz 2008, 16:37
Grupa dawcy

Nope jednym monitorze.

Nie wiem, jak duża jest 50 px, ale muszę iść około 1 1 / 2 1 3 / 4 cala nad menu chcę. Także jasne niebo, nie mogę używać kursora w grze, ale ich możliwości, więc nie muszę.

Dziękujemy za wypróbowanie. Wish I knew diagnostyczne (free lol) program dla vid karty i / lub DX10. To nie tak dużo, że nie chcę wydawać pieniędzy dostawanie ten ustalone jak Nienawidze muszą fali białe flagi i przyznać pokonać ........
Old 26-cia Wrz 2008, 11:47
Członek grupy

whoops accidently i związane z innym wątku i wysłana tym, kiedy i oznaczało po to tutaj .....

ta toczy się od 1 razem, gdy próbuje odtworzyć wszystkie te gry?

Czy chciał wycofać do poprzedniego sterownika karty graficznej?

Miałem problemy ze najnowszy sterownik dla mojej karty i gier, a więc i wycofana i kwestie zostały rozwiązane .... tylko myśli ...
Old 26-cia Wrz 2008, 13:09
Grupa dawcy

Tak, I've wycofana do starych sterowników i przesunięty do sterowników w wersji beta, jak również lol.

Została ona dzieje od początku komputery życia lol.
Reply

Register

Zakładki