![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I think I'm zwężenie na mój film wideo problemów. I może mieć karty piętrowe (a może obie lol). Moje pytanie dotyczy najnowszej DX10. Zadzwoniłem EVGA o mojej kierowców i zaproponował Staram mojej karty GFX pojedynczo. Więc jestem, ale ........... Z DX10, kiedy gier mój kursor nie działa prawo albo karty. Kiedy pkt do opcji menu, to podkreśla, trzech lub czterech wyborów w dół ekranu. What's up with that? Aby otrzymać jedną z najważniejszych elementów menu, I'm wskazujące sposób nad menu, aż coś podkreśla. Każdy myśli? Aby uzyskać więcej what I'm talking about spojrzeć na ten wątek: http://www.computer-juice.com/forums...-issues-19276/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like a broken rezolucji rzeczy. Jeśli gra w okienkowego, spróbuj pełnoekranowym, jeśli w pełnym ekranie spróbować okna lub spróbuj zmniejszenie res.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ale z komputerem zbudować mam, nie powinny będę mógł zagrać coś maxed obecnie? Mam na myśli mam starszych, które monitorują maxes obecnie w 1600x1200. Wprowadzenie łamane rzeczy do gry nie jest moim celem, jeśli wiesz co mam na myśli. Chcę dowiedzieć się, co jest zepsute i get it fixed. Byłem w tym gier res na mój stary komputer, który był Dell z pent4 i karty ATI HD 2600, 1 GB pamięci RAM. Coś tu jest nie w porządku. Mam tylko fala białych flag i zabrać ją do sklepu lol? |
|
| |||
| |||
| Tak my jasne: dzieje się tak w _pozostałych_ DX10 gry, a nie tylko STALKER? STALKER jest bardzo wadliwy, zwłaszcza Clear Sky, więc ..
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Tak, to się dzieje w innych grach DX10. I nie mógł nawet uzyskać kursora do pracy w Clear Sky. I nie był w stanie ją wykorzystać do gry tekstowe potrzebne do postępu gry podczas odtwarzania. Wyobraziłem, że był tylko wadliwy Clear Sky. Pierwotnie miało to miejsce w Crysis, ale wyobraziłem miałem problemy z konfiguracją i odtwarzane w trybie DX9. Miałem ten sam sterownik awarii i wypadków byłem doświadcza w Stalker Clear Sky, a teraz w Crysis Warhead. I wydaje się, aby pamiętać również wyłączenie trybu SLI do końca pierwotnego Crysys. Jednakże, ponieważ brałem obecnie jeden z moich kart nie rozbił. Kiedy po raz pierwszy odczuł DX10 problem z moja pierwsza karta, natychmiast zamienione ją z innymi. Kiedyś kierowca zamiatarki i ponownie zainstalowane sterowniki jak EVGA tech rep powiedział zrobić. Ma ten sam problem DX10, ale nie upaść z kierowcą błędu. Nie wiem, czy druga miałaby rozbił bo nie daje mu wystarczająco dużo czasu, zanim ją zastępującego. Jak również gry, to w dół i torfowisk Laggy dostaje, jak ktoś w gry online z ping z 999 lol. Kiedy prowadził benchmark test z wzorcem wątku tutaj w zeszłym tygodniu, również ma bardzo niską ocenę vid. Wyobraziłem to właśnie zrobił coś złego na badania. Chyba jest to co się dzieje, gdy kretyn jak ja skoki w bez wiedzy i buduje "super komputer" lol. I think I've had albo złe karty lub zły pokładzie wzdłuż, ale brakowało doświadczenia, aby wiedzieć. I've been myśli moje ustawienia BIOS-u po prostu nie były w prawo. Jestem raczej rozczarowanie. Czy istnieje internetowy program do testowania kart graficznych, że mój jest dokładne? EDIT: Teraz myślę o nim, nie mogłem dostać HALO II do pracy albo dobrze. I wreszcie po prostu przestał grać przed coraz to 1 / 4 z drogi poprzez. |
|
| |||
| |||
| Naprawdę nie wiem. I've had ten problem przy zmianie z okna na pełnoekranowy w grę opartą na silniku Source, gdzie wszystko jest od rozmiaru mam umieścić kursor mój powyżej lub poniżej około 50px, aby zarejestrować się na coś. Jeszcze jedno pytanie - czy jesteś za pomocą podwójnego monitorowania instalacji? Jeśli tak, sprawdź Windows i upewnij się, pojedynczy monitor nie jest wyższa niż w innych.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Nope jednym monitorze. Nie wiem, jak duża jest 50 px, ale muszę iść około 1 1 / 2 1 3 / 4 cala nad menu chcę. Także jasne niebo, nie mogę używać kursora w grze, ale ich możliwości, więc nie muszę. Dziękujemy za wypróbowanie. Wish I knew diagnostyczne (free lol) program dla vid karty i / lub DX10. To nie tak dużo, że nie chcę wydawać pieniędzy dostawanie ten ustalone jak Nienawidze muszą fali białe flagi i przyznać pokonać ........ |
|
| |||
| |||
| whoops accidently i związane z innym wątku i wysłana tym, kiedy i oznaczało po to tutaj ..... ta toczy się od 1 razem, gdy próbuje odtworzyć wszystkie te gry? Czy chciał wycofać do poprzedniego sterownika karty graficznej? Miałem problemy ze najnowszy sterownik dla mojej karty i gier, a więc i wycofana i kwestie zostały rozwiązane .... tylko myśli ... |
|
| |||
| |||
| Tak, I've wycofana do starych sterowników i przesunięty do sterowników w wersji beta, jak również lol. Została ona dzieje od początku komputery życia lol. |
![]() |
|
| Zakładki |