mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

DX10 ajuta ......

Reply

Thread Tools
Old 24 Sep 2008, 18:13
Grupul de donator

Default DX10 ajuta ......

Cred că sunt în îngustarea pe probleme video. Nu pot avea o cabină de dormit carte (sau poate ambele lol). Ultima mea întrebare se referă la DX10. Am sunat la EVGA despre şoferi şi au sugerat să încerc meu GFX carduri o la un moment dat. Deci, eu sunt, dar ...........

Cu DX10 când am juca jocuri meu cursorul nu funcţionează fie cu dreptul de carte. Când m-am punct de la o opţiune de meniu, se evidenţiază o de trei sau patru opţiuni pe ecran. Ce-i cu asta? Pentru a obţine unul dintre cele mai meniu, sunt de indicare fel de meniu de mai sus, până la ceva în evidenţă. Orice gândurile?

Pentru mai multe din ceea ce am vorbit despre uita-te la acest thread: http://www.computer-juice.com/forums...-issues-19276/
Old 24 Sep 2008, 18:42
Grupul de donator

Suna a rupt rezoluţie lucru. Dacă sunteţi în joc windowed, încercaţi să tot ecranul, în cazul în plin ecran încercaţi windowed, sau încercaţi reducerea res.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 24 Sep 2008, 19:30
Grupul de donator

Dar cu computerul construi am, nu ar trebui să am putea juca nimic maxed afară? Adica am un monitor mai vechi, care maxes la 1600x1200. Noţiuni de bază spart chestii de a juca nu este scopul meu, dacă ştii ce vreau să spun. Vreau să aflu ce este rupt şi-l repar. Ma jucam jocuri la care res pe vechiul meu calculator, care a fost un Dell cu un pent4 şi o carte de ATI HD 2600, 1 GB RAM. Ceva nu este chiar aici.

Ar trebui să mă doar val alb de pavilion şi luaţi-o la un magazin de lol?
Old 24 Sep 2008, 21:36
Grupul de donator

Doar ca noi suntem clar: acest lucru se întâmplă în _other_ DX10 jocuri, nu doar hărţuire?

Vânător este în mod notoriu trăsură pentru două persoane, în special Clear Sky, asa ca ..
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 25 Sep 2008, 08:11
Grupul de donator

Da, se întâmplă şi în alte jocuri DX10. Nu am putut obţine chiar cursorul pentru a lucra in Clear Sky. Eu nu a putut să-l utilizaţi pentru jocul de tip text este necesar pentru a progresa în joc la redarea. M-am gândit că a fost doar trăsură pentru două Clear Sky.

Este iniţial s-a întâmplat în Crysis, dar m-am gândit am avut probleme de configurare a jucat şi ea în mod DX9. Am avut acelaşi şofer şi eşecuri avariază Am fost întâmpină în hărţuire Clear Sky şi acum în Crysis Warhead. Am de asemenea, pare să-şi amintească dezactivarea SLI mod original de a termina Crysys.

Cu toate acestea, deoarece am facut unul de meu carduri, nu a prăbuşit. Când i prima experienţă de DX10 problemă cu prima mea carte, imediat am schimbat-o cu celelalte. Am folosit driver măturătoare şi re instalat driverele ca EVGA tech rep a spus să fac. Are aceeaşi DX10 problemă, dar nu este crashing cu driver de eroare. Nu ştiu dacă ar avea un alt prăbuşit, pentru că nu am da-o suficient de mult timp înainte de înlocuirea acestuia.

De asemenea, ca jocul progresează, bogs-l în jos şi se laggy, ca şi cum cineva într-un joc online cu un ping de 999 lol.

Când am fugit de referinţă de test de la un punct de reper şirul aici săptămâna trecută, am luat de asemenea un nivel foarte scăzut vid scoruri. M-am gândit atunci am făcut ceva în neregulă cu privire la test. Cred ca asta este ceea ce se întâmplă atunci când un tâmpit ca mine, nu cu salturi în cunoaştere şi construieşte o "super-computer" lol. Cred că l-am avut nici-o stare proastă carte sau un rău bord tot timpul, dar lipsiţi de experienţă pentru a sti. Am fost de gândire setare BIOS-ul meu nu au fost doar dreapta. Sunt destul de frustrat.

Există un program on-line pentru a testa mea că plăcile video sunt corecte?

EDIT: Acum, că mă gândesc la asta, nu am putut obţine Halo II la locul de muncă, fie de bine. În final, doar am oprit înainte de joc este obtinerea 1 / 4 din drum prin.
Old 25 Sep 2008, 15:20
Grupul de donator

Eu chiar nu stiu. Am avut această problemă la schimbarea de la windowed să fullscreen într-un joc bazat pe motorul Source, deoarece în cazul în care totul este redimensionat am să-mi puneţi cursorul mai sus sau mai jos în jurul 50px pentru ca acesta să se înscrie în ceva.

Încă o întrebare - vă folosiţi un monitor dual setup? Dacă da, verifica Windows şi asiguraţi-vă că monitorul nu este un set de a fi mai mare decât celelalte.
Old 25 Sep 2008, 16:37
Grupul de donator

Nu singur monitor.

Nu ştiu cât de mare este de 50 px, dar trebuie să plec de aproximativ 1 1 / 2 la 3 1 / 4 inch elementul de meniu de mai sus vreau. De asemenea, ca cerul limpede, nu pot folosi cursorul în joc, dar pe care le-au opţiuni, astfel încât nu veţi avea de a.

Vă mulţumim pentru încercarea. Doresc sa fi stiut de diagnosticare (gratuit lol) program pentru un vid card şi / sau DX10. Nu e aşa de mult că nu vreau să cheltui banii obtinerea acestui fix la fel de mult ca n-as vrea sa trebuie să val alb de pavilion şi recunosc înfrângerea ........
Old 26 Sep 2008, 11:47
Grupul de stat

Hopa i accidental legat la alte şirul şi postat acest acolo când am vrut să-l posta aici .....

aceasta a fost întâmplă din data de 1 dată când au încercat să joace toate aceste jocuri??

Aţi încercat să revenire la un driver de placă grafică anterioare?

Am avut probleme cu cel mai recent driver pentru cartea mea de vizită şi de joc, şi m-am rostogolit pe spate şi problemele au fost rezolvate .... doar o crezut ...
Old 26 Sep 2008, 13:09
Grupul de donator

Da, m-am rostogolit înapoi la vechiul driver-ele şi şi-a mutat să transmită beta driver-ele, de asemenea lol.

S-a întâmplat de la începutul anului de computere viaţa lol.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.