menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

DX10 pomoci ......

Reply

Thread Tools
Old 24. September 2008, 18:13
Darcu Skupina

Default DX10 pomoci ......

Myslím, že som zúženie na moje video problémov. Možno som roham kartou (alebo snáď oba lol). Moja posledná otázka sa zaoberá DX10. Volal som o mojom EVGA vodičov a navrhol som skúsiť môj GFX kariet jeden po druhom. Takže já, ale ...........

S DX10, keď som hrať hry môj kurzor nefunguje právo buď s kartou. Keď som sa miesto do menu, to ukazuje jeden tri alebo štyri voľby sa na obrazovke. Čo sa deje s tým? Ak chcete získať jednu z najvyšších položiek menu, jsem znázorňujúci cestu nad menu, kým niečo upozorňuje. Akékoľvek myšlienky?

Pre viac o čom hovorím, pozrite sa na toto vlákno: http://www.computer-juice.com/forums...-issues-19276/
Old 24. September 2008, 18:42
Darcu Skupina

Znie to ako rozdelené uznesenie vec. Ak ste hrať v okne, skúste celú obrazovku, ak je v režime celej obrazovky skúste okne, alebo skúste znížiť res.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 24. September 2008, 19:30
Darcu Skupina

, Ale s počítačom som sa postaviť, nemal by som byť schopný niečo maxed hrať von? Teda som starší, ktoré sledujú maxes pri 1600x1200. Prípravné členené tak, aby zohrávali nie je môj cieľ, ak viete, čo myslím. Chcem zistiť, čo nefunguje, a dostať ju opraviť. Bol som hrať hry na res, že na mojom starom počítači, ktorý bol dell s pent4 a karta ATI HD 2600, 1 GB RAM. Niečo nie je v poriadku tu.

Mám len vlny bielu vlajku a zoberte ju na predajni lol?
Old 24. September 2008, 21:36
Darcu Skupina

Len tak sme jasné: toto sa deje v _other_ DX10 hry, a to nielen STALKER?

STALKER je notoricky nespoľahlivé, najmä Clear Sky, takže ..
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 25. September 2008, 08:11
Darcu Skupina

Áno, je to v iných DX10 hry. Nemohol som sa dostať aj kurzor na prácu v Clear Sky. Bol som schopný ju používať pre hru text potrebných na pokrok pri hraní hry. Myslel som, že bol len buggy Clear Sky.

Pôvodne sa stalo v Crysis, ale já jsem měl problémy s konfiguráciou a hral v DX9 režime. Mal som rovnaký vodič neúspechy a pády jsem zažíva vo STALKER Clear Sky a hned v Crysis Warhead. Zdá sa, že som tiež pamätať vypnutie SLI režime pre dokončenie pôvodnej Crysys.

Avšak, pretože som sa v jednom z mojich kariet, nebola zhroutil. Keď som sa prvýkrát objavili DX10 problém s mojou prvou kartu, som okamžite premenili ju s ostatnými. Použil som vodič zametacie a opätovne nainštalované ovládače ako EVGA tech rep povedal robiť. Má rovnaké DX10 problém, ale nie je to shazovat s vodičom chybu. Nevím, jestli ten druhý by sa zrútil, pretože som sa jej dosť času, ako je nahradí.

Tiež ako hra pokračuje, je bažin nadol a dostane lägga, ako niekto v on-line hra s ping z 999 lol.

Keď som bežal k benchmark test z benchmark vlákno tu minulý týždeň, som sa tiež dostal veľmi nízke vid skóre. Myslel som, potom som urobil niečo zlého na test. Myslím, že je to, čo sa stane, keď sa ako já blbec skoky do žiadnej vedomosti a vytvára "super počítač" lol. Myslím, že som sa musel buď zlú kartu alebo zlý palube po celú dobu, ale chýbali skúsenosti vedieť to. Bol som premýšľal moje nastavenia BIOSu prostě neboli pravé. Som skôr frustrovaní.

Existuje online program na test mojej video kariet, ktoré sú správne?

EDIT: Teraz, keď o tom premýšľam, som nemohol dostať HALO II fungovať buď. Nakoniec som jednoducho prestali hrať to ešte pred získaním 1 / 4 na cestu.
Old 25. September 2008, 15:20
Darcu Skupina

Ja naozaj neviem. Ja som mal problém pri prechode z oknami sa v celej hre založenej na motore Originál, kde je všetko od veľkosti som, aby môj kurzor nad alebo pod okolo 50px pre to, aby sa zaregistrovali na niečo.

Ešte jedna otázka - ste pomocou dvojitej nastavenia monitora? Ak áno, skontrolujte, či operačný systém Windows a uistite sa, že jeden monitor nie je nastavený, aby bol vyšší ako ostatné.
Old 25. September 2008, 16:37
Darcu Skupina

Nie jednom monitore.

Neviem, aký veľký je 50 px, ale já musím ísť približne 1 1 / 2 až 1 3 / 4 palca nad menu chcem. Tiež rád jasno, i nemožno použiť kurzor v hre, ale oni majú možnosti, takže si nemusíte.

Vďaka za snahu. Kiež by som vedel, diagnostický (zdarma lol) program pre video karta a / alebo DX10. Nie je to tak moc, že nechcem utrácať peniaze získať tento Pevná čo nenávidím sa na vlne bielej vlajky a priznať porážku ........
Old 26. September 2008, 11:47
Člen Skupina

pokriky aj pravdepodobnostnom pripojený k vášmu iné vlákno a posta toho, keď som myslel na post tu .....

má táto bola deje od 1. čase ste sa snažil hrať všetky tieto hry?

Už ste sa snažil vrátiť späť k predchádzajúcej ovládač grafickej karty?

Mal som problémy s najnovšie ovládače pre moju kartu a hranie, tak aj odvalil a otázky boli vyriešené .... jen jsem ...
Old 26. September 2008, 13:09
Darcu Skupina

Jo, som odvalil na staré ovládače a posunuta na beta ovládača rovnako lol.

To sa deje od začiatku počítačov život lol.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Dx10 CodeFreakC PC a herné konzoly 2 11. január 2009 05:07
OH NO! DX10 kariet zvyknutý byť schopní používať DX10.1 cheesepuff Graphics Cards & Monitory 5 18. novembra 2007 10:43
Grafické karty pre spustenie Vista 64 a DX10 skinnyman9000 Graphics Cards & Monitory 3 10. august 2007 12:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.