мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

ДКС10 помоћи ......

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. сеп 2008, 18:13
Донаторска Група

Default ДКС10 помоћи ......

Мислим да сам сужавање на мој видео проблеме. ЈА мај имати којештарије картицу (или можда обоје лол). Моје питање најновије бави ДКС10. Звао сам ЕВГА о мојим возача и они предложен ЈА пробати мој ГФКС картицама једну по једну. Тако сам ја, али ...........

С ДКС10 кад ми играмо моју курсор не ради ни право са картице. Кад сам указују на менију опција, то истиче један три или четири опције доле екрану. Шта је с тим? Да бисте добили једну од најбољих ставке менија, И'м показујући пут изнад менија док нешто наглашава. Било која мисли?

За више о томе што сам се говори о погледате овај Тхреад: хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...-иссуес-19276/
Old 24. сеп 2008, 18:42
Донаторска Група

Звучи као сломљена резолуције ствар. Ако сте свира у уиндоуед, покушајте целом екрану, ако је у пуном екрану пробајте уиндоуед, или покушати смањивањем Рес.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 24. сеп 2008, 19:30
Донаторска Група

Но са рачунаром изградити сам, ја не би требао бити у могућности да играју ништа максед оут? Мислим имам старији монитор који максес на 1600кс1200. Геттинг сломљена ствари за игру није мој циљ, ако знате шта мислим. Желим сазнати што је покидан и преузмите га поправити. ЈА је играње игара у то рес на моје старо рачунар Делл, који је био са пент4 ХД 2600 и АТИ картица, 1 ГБ РАМ-а. Нешто није у реду овде.

Требам ли само талас бијелу заставу и однети га у дућан лол?
Old 24. сеп 2008, 21:36
Донаторска Група

Само тако смо јасан: то деси у _отхер_ ДКС10 игре, а не само Сталкер?

Сталкер је ноториоуслы луд, поготово Цлеар Скы, па ..
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 25. сеп 2008, 08:11
Донаторска Група

Да, то се дешава у другим ДКС10 играма. ЈА могао не добити чак курсор на рад у Цлеар Скы. Сам био у могућности да користите га за игру текста потребне за напредак у игри када свира. Сам схватио да је био само мали вагонет Цлеар Скы.

То се догодило у првобитно Црысис, али ја схватио сам имао проблема са конфигурацијом и играо је у ДКС9 моду. Имао сам исти возач кварове и црасхес сам био доживљава у Сталкер Цлеар Скы, а сада у Црысис бојеве глава. Исто тако изгледа да запамтите искључивања сли моду за завршетак оригиналног Црысыс.

Међутим, будући да сам ја узео је један од мојих картице, није пала. Када сам први пут доживела ДКС10 мој први проблем са картицом, одмах сам суаппед га с друге стране. Користио сам дривер миноловац и поново инсталирали управљачки програми попут ЕВГА тецх рипс, рекао је за направити. Она има исти проблем али ДКС10 није пад система са возачем грешке. Не знам да ли је други би пала јер нисам му дати довољно времена пре него што га је заменио.

Такође као игра напредује, то богс доле и добије лаггы, као што је неко у онлине игра са пинг од 999 лол.

Нашто ЈА еарлы мјерни тест из преседан тхреад овде прошли тједан, ЈА исто тако је добио врло ниска Вид резултате. И онда схватио сам учинио нешто погрешно на тест. Ваљда је то оно што се дешава када је кретен попут мене у скоковима без знања и произвео "супер рачунара", лол. Мислим да сам имао било лоше картицу или лош одбора све заједно, али недостајало је искуство да то знам. Иве 'био моја размишљања БИОС подешавања једноставно нису били у праву. Ја сам прилично фрустриран.

Да ли је онлине програм за тестирање мој видео картице који је тачан?

Едит: А да ја мислим о томе, не бих могао добити Хало ИИ ради добро било. И на крају једноставно престали га свира пре него 1 / 4 пут преко.
Old 25. сеп 2008, 15:20
Донаторска Група

Ја стварно не знам. Ја сам имала тај проблем када се мењају из уиндоуед за фуллсцреен у игри базиран на Соурце енгине, јер где је све променити велицина сам да ставите мој курсор изнад или испод око 50пкс за то да се региструјете на нешто.

Један више питање - јесте ли користите дуал монитор сетуп? Ако је тако, проверите Уиндоус и уверите се један монитор није постављен да буде већи од другог.
Old 25. сеп 2008, 16:37
Донаторска Група

Нопе сингле монитор.

Не знам колико је 50 пкс, али ја морам ићи оштро 1 1 / 2 за 1 3 / 4 инча изнад ставку менија желим. Такође као ведро небо, не могу да користе курсор у игри, али су опције, тако да не морате.

Хвала за тежак. Волио сам знао да један дијагностички (лол бесплатан) програм за вид картице и / или ДКС10. Своју 'не толико да не желим трошити новац узимајући овај фиксни колико ја мрзим да се талас бијелу заставу и признати пораз ........
Old 26. сеп 2008, 11:47
Мембер Гроуп

ухоопс и аццидентлы повезан са вашим другим постед тхис тхреад и тамо кад ми је значило то фаст то овде .....

ово је био одлазак на од 1. пут сте покушали играти све ове игре?

Јесте ли покушали да уклоните на претходни управљачки програм графичке картице?

Имао сам проблема са најновији дривер за моју картицу и игре, тако да сам уклонио леђа и питања су ријешена .... само мисао ...
Old 26. сеп 2008, 13:09
Донаторска Група

Да, Ја сам уклонио повратак на старе дривер и премештена напред у бета драјвера те лол.

То је дешава од почетка рачунара живот лол.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц