![]() |
|
| |||
| |||
| Sanırım benim Video sorunları daraltmayı benim. Ben (ya da belki de lol) bir ranza kartı olabilir. DX10 birlikte son soru ilgilidir. Ben sürücüleri hakkında EVGA adlandırılan ve bir anda benim Gfx kartları bir deneyin önerdi. Ben, ama ........... Ve DX10 ile ne zaman imleç sağa ya kart ile çalışmıyor oynamak. Bir menü seçeneği üzerine gelin, bu ekran aşağı üç veya dört seçenek vurgulamaktadır. Ne ile nedir? Bir üst menü öğeleri almak için bir şey vurgulamaktadır kadar menü yukarıdaki yolu işaret ediyorum. Any thoughts? Için bu iplik bakın neden bahsettiğimi daha: http://www.computer-juice.com/forums...-issues-19276/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kırık çözünürlük şey gibi geliyor. Eğer pencere, tam ekran deneyin tam ekran eğer çalarken olduğunuzda, pencereli deneyin veya RES azaltmayı deneyebilirsiniz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ancak bilgisayar var inşa ben şey maxed oynatabilirsiniz gerekir? Ben hangi 1600X1200 at maxes eski bir monitör var anlamına gelir. Oynatmak için bozuk şeyler alma hedefimi eğer ne demek istediğimi biliyorsun değil. Ne bozuldu ve sabit almak öğrenmek istiyorum. Ben bir pent4 ve 2600 HD ATI kartı, 1 GB RAM ile vadi benim eski bilgisayarda bu RES at oyun oynuyordum. Bir şey değil burada. Should Sadece dalga beyaz bayrak ve bir dükkan lol için al? |
|
| |||
| |||
| Sadece bu yüzden açık demektir: Bu olur _other_ DX10 oyunları, Sadece STALKER? STALKER notoriously, özellikle sifresiz Sky, so .. arabası olduğunu
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Evet, diğer DX10 oyunlarda olur. Hatta sifresiz Sky çalışmaya İmleci not. Ben oyunun metin çalarken oyun ilerleme için gerekli için kullanmanızı koyamadı. O sadece sifresiz Sky arabası olduğunu düşündüm. Bu orijinal Crysis oldu, ama ben yapılandırma sorunları vardı ve DX9 modda oynadı düşündüm. Ben Stalker sifresiz Sky ve artık Crysis savaş başlığı olarak karşılaşmış olan aynı sürücü başarısızlıklar ve çökerse I had. Ayrıca, orijinal Crysys bitirmek için SLI modunda kapatmak hatırlıyorum görünüyor. Ancak, bir benim kartları dışarı aldı, bu kaza değil. Ben ilk ilk kartı ile DX10 sorun yaşadı, ben hemen diğer dışarı takas. Ben sürücü süpürgesi kullanılır ve EVGA teknoloji temsilcisi gibi sürücüler yüklü yeniden yapmak olduğunu söyledi. Bu, aynı DX10 sorunu var sürücü hatası ile kırarak değil. Çünkü onu yerine önce yeterli zamanı vermedi eğer başka bir kaza olurdu bilmiyorum. Ayrıca oyun ilerledikçe, aşağı bogs ve laggy alır, 999 lol bir masa ile bir online oyun gibi birisi. Ben geçen hafta kriter Konuyu buraya gelen kriter testi koştum, ben de çok düşük VID puanlarını var. O zaman anladım ben sadece test şeyler yanlış yaptım. Bu ne benim gibi bir moronsun hiçbir bilgi atlar ve bir "süper bilgisayar" Lol oluşturur olur galiba. Ben de her zaman kötü bir kart veya kötü bir tahta aldık düşünüyorum ama bilmek deneyimi eksik. Ben BIOS'u sadece weren't doğru ayar düşünme oldum. Ben çok sinirli oldum. Bu doğru benim ekran kartları test etmek için çevrimiçi bir programı var mı? EDIT: Şimdi ben bu konuda, ben de işe için TALO II not düşünüyorum. Sonunda sadece aracılığıyla / 4 Yoldan 1 elde önce oynamaya durdu. |
|
| |||
| |||
| Gerçekten bilmiyorum. Bu sorun tam ekran olarak bir oyun Kaynak motoru, dayalı pencereli kimden değişen aldık nerede bu yana her şey yukarıda benim imleç koymak veya altında yaklaşık 50px için birşey kayıt için boyutlandırılmış olduğunu. Bir soru daha - bir çift monitör kurulumu kullanıyorsunuz? Bu durumda, kontrol Windows ve bir monitör ayarlı olmadığından emin olun diğer yüksek olmak.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Hayır tek izleyebilirsiniz. Nasıl büyük 50 piksel, ancak 1 3 yaklaşık 1 1 / 2 to go / bilmiyorum istediğim menü öğesi yukarıdaki 4 inç. Ayrıca gibi aniden, i oyunda İmlecin kullanamazsınız, ancak bu nedenle gerek yok seçenekleri vardır. Denediğiniz için teşekkür ederiz. Keşke bir tanı (ücretsiz lol biliyordum) bir VID kartı ve / veya DX10 için bir program. Bunu yapmak o kadar ben gibi dalga beyaz bayrak ve kabul etmek ........ yenilgi var nefret ederim bu kadar sabit elde para harcamak istemiyorsanız's |
|
| |||
| |||
| hoppala ben kazayla diğer iplik bağlantılı ve bu yüzden, burada ..... göndermeye amacıyla yayınlanmıştır Bu devam ettiği 1. zaman tüm bu oyunları oynamak için denedi? beri? Size geri bir önceki grafik kartı sürücüsü çalıştı? Mı? Ben kart ve oyun için en son sürücü ile birlikte, bu yüzden geri haddelenmiş sorunların çözülmesi edildi .... sadece bir düşünce konular vardı ... |
|
| |||
| |||
| Evet, eski sürücüleri için geri verdik ve ileri beta sürücüleri taşındı de lol. Bu bilgisayarlar yaşam lol en başından beri neler oldu. |
![]() |
|
| Bookmarks |