менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

DX10 допомогти ......

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 вересня 2008, 18:13
Донор групи

Default DX10 допомогти ......

Я думаю, що я звуження в моєму відео проблем. Я, можливо, ліжко-карти (або, може бути як LOL). За моїм останнім питанням угоди з DX10. Я подзвонив EVGA про своїх драйверів, і вони запропонували мені спробувати свої GFX карт однієї за раз. Так що я, але ...........

З DX10, коли я грати в ігри мого курсор не правильна робота з картою небудь. Коли я вказувала на мене, він відображає одну три або чотири варіанти вниз по екрану. Що з цього? Щоб одержати один з кращих пунктів меню, я вказуючи способом над меню, поки щось Highlights. Будь-які думки?

За більше, що я говорю про подивитися на цю тему: http://www.computer-juice.com/forums...-issues-19276/
Old 24 вересня 2008, 18:42
Донор групи

Звучить як зламана річ резолюції. Якщо ви граєте в віконному, спробуйте весь екран, якщо в повноекранному спробувати віконний або Спробуйте зменшити роздільну здатність.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 24 вересня 2008, 19:30
Донор групи

Але з комп'ютером побудувати в мене, хіба я не повинен бути в змозі грати все максимізуючи? Я хочу сказати, є дорослі монітор, який з вичерпаний при роздільній здатності 1600x1200. Початок зламані речі грати не є моєю метою, якщо ви знаєте, що я маю на увазі. Я хочу з'ясувати, що порушена, і отримати її виправити. Я грав у гру, що дозвіл на мій старий комп'ютер, який було Dell з pent4 і HD 2600 ATI карт, 1 GB RAM. Что-то не тут.

Чи повинен я просто викинуть білий прапор і прийняти його в магазин LOL?
Old 24 вересня 2008, 21:36
Донор групи

Точно так само ми ясно: це відбувається в _other_ DX10 ігор, а не тільки STALKER?

STALKER, як відомо, баггі, особливо ясним небом, так ..
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 25 вересня 2008, 08:11
Донор групи

Так, це відбувається в інших іграх DX10. Я навіть не могла отримати курсор на роботу в Чисте Небо ". Я не зміг використати його для ігор тексту необхідні для досягнення прогресу в грі, коли грав. Я подумав, що просто Buggy Чисте Небо ".

Спочатку вона була в Crysis, але я вирішив, що проблеми конфігурації і зіграв його в режимі DX9. Я ж невдачі аварії водій і я відчував в STALKER Clear Sky, і тепер в Crysis Warhead. Я також пам'ятаю відключення режиму SLI завершити оригінальний Crysys.

Однак, оскільки я взяв один з моїх картах, він не розбився. Коли я вперше випробував DX10 проблема з моєї першої карти, я відразу змінив його з іншим. Я використав драйвера підмітальна машина і знову встановлених драйверів, як EVGA Tech Rep сказали робити. Вона має ті ж проблеми DX10, але не гуркіт з водієм помилок. Я не знаю, якщо інший би впав, тому що не дають достатньо часу до заміни його.

Крім того, як гра прогресує, то вниз і боліт стає лагом, як хтось в онлайн ігри з Пінг 999 LOL.

Коли я біг від тестування Benchmark теми тут минулого тижня, я також отримав дуже низькі оцінки вид. Я подумав тоді я просто зробив щось неправильно на випробуванні. Я думаю, це те, що відбувається, коли придурок, як я скачки без знання і будує "супер-комп'ютер" LOL. Я думаю, що я був або погані карти чи погано борту всі разом, але не вистачало досвіду, щоб знати його. Я думав мій BIOS Setting просто були не праві. Я швидше розчарування.

Є інтерактивна програма для перевірки моєї відеокарти, яка є точною?

EDIT: Тепер, коли я думаю про це, я не міг отримати HALO II добре працювати або. Я, нарешті, просто перестали грати її, перш ніж 1 / 4 до кінця.
Old 25 вересня 2008, 15:20
Донор групи

Я дійсно не знаю. Я мав цю проблему при переході з віконного в повноекранний в грі, заснованої на движку Source, де, тому що всі зміни розмірів я повинен зробити мій курсор вище або нижче навколо 50px за це зареєструватися на щось.

Ще одне питання - ви використовуєте подвійний налаштування монітора? Якщо так, перевірте Windows і переконайтеся, що один монітор не встановлений більш високими, ніж інші.
Old 25 вересня 2008, 16:37
Донор групи

Nope одному моніторі.

Я не знаю, який великий 50 PX є, але мені треба йти приблизно 1 1 / 2 до 1 3 / 4 дюйми вище за мене я хочу. Крім того, як ясне небо, я не можу використовувати курсор в грі, але вони мають параметри так що вам не доведеться.

Дякуємо за спробу. Wish I Knew діагностичних (вільний LOL) програма для виду картки та / або DX10. Це не так багато, що я не хочу витрачати на це гроші отримувати фіксований як я ненавиджу повинні хвиля білий прапор і визнати поразку ........
Old 26 вересня 2008, 11:47
Член групи

Крики Я випадково пов'язаний з вашим іншим потоком і розміщені там, коли це я мав на увазі, щоб розмістити його тут .....

має це триває з 1-й раз ви намагалися грати у всі ці ігри?

Чи намагалися ви відкату до попередньої версії драйвера відеокарти??

Мені були проблеми з останніми драйверами для моєї карти і гри, так що я відкинуті назад, і були вирішені питання .... просто думки ...
Old 26 вересня 2008, 13:09
Донор групи

Так, я відкат на старі драйвера і рушив вперед до бета-версії драйверів, а також LOL.

І так вже з самого початку життя LOL комп'ютери.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.