![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що я звуження в моєму відео проблем. Я, можливо, ліжко-карти (або, може бути як LOL). За моїм останнім питанням угоди з DX10. Я подзвонив EVGA про своїх драйверів, і вони запропонували мені спробувати свої GFX карт однієї за раз. Так що я, але ........... З DX10, коли я грати в ігри мого курсор не правильна робота з картою небудь. Коли я вказувала на мене, він відображає одну три або чотири варіанти вниз по екрану. Що з цього? Щоб одержати один з кращих пунктів меню, я вказуючи способом над меню, поки щось Highlights. Будь-які думки? За більше, що я говорю про подивитися на цю тему: http://www.computer-juice.com/forums...-issues-19276/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучить як зламана річ резолюції. Якщо ви граєте в віконному, спробуйте весь екран, якщо в повноекранному спробувати віконний або Спробуйте зменшити роздільну здатність.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Але з комп'ютером побудувати в мене, хіба я не повинен бути в змозі грати все максимізуючи? Я хочу сказати, є дорослі монітор, який з вичерпаний при роздільній здатності 1600x1200. Початок зламані речі грати не є моєю метою, якщо ви знаєте, що я маю на увазі. Я хочу з'ясувати, що порушена, і отримати її виправити. Я грав у гру, що дозвіл на мій старий комп'ютер, який було Dell з pent4 і HD 2600 ATI карт, 1 GB RAM. Что-то не тут. Чи повинен я просто викинуть білий прапор і прийняти його в магазин LOL? |
|
| |||
| |||
| Точно так само ми ясно: це відбувається в _other_ DX10 ігор, а не тільки STALKER? STALKER, як відомо, баггі, особливо ясним небом, так ..
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Так, це відбувається в інших іграх DX10. Я навіть не могла отримати курсор на роботу в Чисте Небо ". Я не зміг використати його для ігор тексту необхідні для досягнення прогресу в грі, коли грав. Я подумав, що просто Buggy Чисте Небо ". Спочатку вона була в Crysis, але я вирішив, що проблеми конфігурації і зіграв його в режимі DX9. Я ж невдачі аварії водій і я відчував в STALKER Clear Sky, і тепер в Crysis Warhead. Я також пам'ятаю відключення режиму SLI завершити оригінальний Crysys. Однак, оскільки я взяв один з моїх картах, він не розбився. Коли я вперше випробував DX10 проблема з моєї першої карти, я відразу змінив його з іншим. Я використав драйвера підмітальна машина і знову встановлених драйверів, як EVGA Tech Rep сказали робити. Вона має ті ж проблеми DX10, але не гуркіт з водієм помилок. Я не знаю, якщо інший би впав, тому що не дають достатньо часу до заміни його. Крім того, як гра прогресує, то вниз і боліт стає лагом, як хтось в онлайн ігри з Пінг 999 LOL. Коли я біг від тестування Benchmark теми тут минулого тижня, я також отримав дуже низькі оцінки вид. Я подумав тоді я просто зробив щось неправильно на випробуванні. Я думаю, це те, що відбувається, коли придурок, як я скачки без знання і будує "супер-комп'ютер" LOL. Я думаю, що я був або погані карти чи погано борту всі разом, але не вистачало досвіду, щоб знати його. Я думав мій BIOS Setting просто були не праві. Я швидше розчарування. Є інтерактивна програма для перевірки моєї відеокарти, яка є точною? EDIT: Тепер, коли я думаю про це, я не міг отримати HALO II добре працювати або. Я, нарешті, просто перестали грати її, перш ніж 1 / 4 до кінця. |
|
| |||
| |||
| Я дійсно не знаю. Я мав цю проблему при переході з віконного в повноекранний в грі, заснованої на движку Source, де, тому що всі зміни розмірів я повинен зробити мій курсор вище або нижче навколо 50px за це зареєструватися на щось. Ще одне питання - ви використовуєте подвійний налаштування монітора? Якщо так, перевірте Windows і переконайтеся, що один монітор не встановлений більш високими, ніж інші.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Nope одному моніторі. Я не знаю, який великий 50 PX є, але мені треба йти приблизно 1 1 / 2 до 1 3 / 4 дюйми вище за мене я хочу. Крім того, як ясне небо, я не можу використовувати курсор в грі, але вони мають параметри так що вам не доведеться. Дякуємо за спробу. Wish I Knew діагностичних (вільний LOL) програма для виду картки та / або DX10. Це не так багато, що я не хочу витрачати на це гроші отримувати фіксований як я ненавиджу повинні хвиля білий прапор і визнати поразку ........ |
|
| |||
| |||
| Крики Я випадково пов'язаний з вашим іншим потоком і розміщені там, коли це я мав на увазі, щоб розмістити його тут ..... має це триває з 1-й раз ви намагалися грати у всі ці ігри? Чи намагалися ви відкату до попередньої версії драйвера відеокарти?? Мені були проблеми з останніми драйверами для моєї карти і гри, так що я відкинуті назад, і були вирішені питання .... просто думки ... |
|
| |||
| |||
| Так, я відкат на старі драйвера і рушив вперед до бета-версії драйверів, а також LOL. І так вже з самого початку життя LOL комп'ютери. |