![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им ја сам јако луди инсталиран систем Уиндоус Виста 64бит чекић није 'посао, ја инсталиран Виртуал бокс инсталиран КСП на то да је врло споро и не цоуд'нт мап нормалы. И сада инсталед КСП 64бит и имају проблеме као добро. хттп://имг525.имагесхацк.ус/мы.пхп?имаге=текстурес.јпг Текстуре грешке хттп://имг17.имагесхацк.ус/мы.пхп?имаге=еррорфпр.јпг Ова грешка инсталед и најновије дривер Мој ПЦ спец хттп://имг259.имагесхацк.ус/мы.пхп?имаге=пцспец.јпг хттп://имг259.имагесхацк.ус/мы.пхп?имаге=дирецкс.јпг |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЦоффееЦуп ХТМЛ Едитор | евилфантасы | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 5 | 14 март 2009 12:59 |
| Аниматед Гиф Едитор | бацдј | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 19. сеп 2008 06:11 |
| Вентил тврдње можете играти Халф-Лифе 3 одмах | СирСтукингс | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 18 децембар 2007 11:15 |
| Портал Бы Вентил | СирСтукингс | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 9 децембар 2007 05:04 |
| ОМГ = вентил Сторе | СирСтукингс | Офф Топиц Дисцуссион | 2 | 5 новембар 2007 14:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |