![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rightcan ли някой да ми намери тази карта (EVGA 8800 Ultra) за около 420 във Великобритания сканиране е вън и Overclockers Dont подбора на фондовата версия само и Ко Не знам разликата между двете
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| забравяме, че реших да получите Ко, тук е моята кошница на OcUK просто искате да сте сигурни какво аз съм се на първо място е спец. и добри Microsoft Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition DVD - OEM - 1PK (този е добър, всеки водач въпроси?) OCZ 2GB (2x1GB) PC2-8500C5 1066MHz SLI-Ready Edition Dual Channel DDR2 (добре, но за 64 Home Premium?) Akasa изпускателната система Вентилатор (не работи добре, ще помогне охлажда Ko ултра?) на други продукти са EVGA 8800 Ultra Ко, Arctic Cooling Freezer 7 и Arctic Silver топлинна compund, но знам, че всички тези са най-добрите във всеки случай ![]() 64 късче също ще се изпълняват всичките 32 битови програми??? например: всички C & C игри |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.evga.com/products/prodlist.asp
| |||
| |||
| Цитат: |
|
| |||
| |||
| Аз тичам 64bit с никакви проблеми, каквато. |
|
| |||
| |||
| goood колко овен ще Home Prem използват съм прочел до 8 концерт |
|
| |||
| |||
| О, и аз също ще поръчам Sony NEC Optiarc DDU1615S 16x SATA DVD-ROM (черен) - OEM докато ми ASUS дискове писател изглежда това ще бъде наред, ако исках да се чете от един шофиране и копие на още 2 или ще забави скорост на четене ми другите две устройства скорост на запис ASUS 2014L1T 20x DVD ± R, 8x DVD ± DL, DVD + RW x8/-RW x6, X14 DVD-RAM, SATA, Lightscribe, Black OEM |
|
| |||
| |||
| Цитат:
32BIT теоретично могат да признае 4GB (поради широчина на честотната лента), но някои от това автоматично се адресира до графична карта's, I / O др Така вие ще видите само някога около 3.1gb-3.4gb зависи от строя. Начало употреба дънни платки са склонни да само да могат да 8GB карта във всеки случай, независимо от OS
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Всъщност, знаеш ли какво? Току-що отново прочетох, че и аз съм себе си объркващо сега. ![]() По дяволите. Нека всички отида Линукс.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| EVGA 790i Ultra blackperl или XFX 790i Ultra | Дейвид мощност | Процесори, дънни платки & RAM | 10 | 21 май 2008 г. 14:44 |
| 8800GT 512MB срещу 8800 GTS SUPERCLOCKED ОТ EVGA Кое е по-добре? | Compasky | Графика на карти & Монитори | 6 | 16-то Jan 2008 16:19 |
| Nvidea 8800 ултра | Cew27 | Графика на карти & Монитори | 22 | 2-ро Jan 2008 14:26 |
| 8800 GTX и Ultra | r1k | Графика на карти & Монитори | 1 | 18 Окт 2007 12:14 |
| NVIDIA GeForce 8800 Ultra Помощ | Ripz | Графика на карти & Монитори | 3 | 10 Авг 2007 12:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |