![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rightcan najdi mi někdo tuto kartu (Leadtek 8800 Ultra), asi 420 ve Velké Británii skenování je venku a přetaktování dont sel populace pouze ve verzi ko a Nevím, rozdíl mezi oběma
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| zapomenout, že jsem se rozhodl získat ko, tady je můj koš na OcUK jen chci, aby se ujistil, co já am prospěch, je nejvyšší spec a dobré Microsoft Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition DVD - OEM - 1pk (je to dobré, na každém řidiči problémy?) OCZ 2GB (2x1GB) PC2-8500C5 1066MHz SLI-Ready Edition Dual Channel DDR2 (ok, ale pro 64 Home Premium?) Akasa výfukového systému dmychadlo (to funguje dobře, bude to pomáhá ochlazovat ko ultra?) ostatní výrobky jsou EVGA ultra 8800 ko, Arctic Cooling Freezer 7, a arktických stříbro tepelné compund, ale vím, že všechny jsou stejně nejlepší ![]() Rovněž bude 64 bit provozovat všechny 32 bitové programy?? např. všechny C & C hry |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.evga.com/products/prodlist.asp
| |||
| |||
| Citace: |
|
| |||
| |||
| Vedu 64bit bez problémů vůbec. |
|
| |||
| |||
| goood kolik ram bude doma prem využívat Četl jsem až 8 koncert |
|
| |||
| |||
| ach, a já také, aby Sony NEC Optiarc DDU1615S SATA 16x DVD-ROM (Black) - OEM dokud jsem ASUS spisovatel mechaniky se neobjeví to bude ok, pokud jsem chtěl přečíst z jednoho disku a kopírování na další 2 nebo bude rychlost čtení zpomalit mé další dvě jednotky rychlost zápisu ASUS 2014L1T 20x DVD ± R, 8x DVD ± DL, DVD + RW x8/-RW x6, x14 DVD-RAM, SATA, Lightscribe, černá OEM |
|
| |||
| |||
| 64 bit vista dokáže rozeznat až pro 128 GB ram, ale to jen pro multi-cpu konfigurace, max 16 GB na procesor. To je také Vista Ultimate 64, ne prémie. 32bit může teoreticky rozpoznat 4 GB (kvůli šířku pásma), ale některé je automaticky určena ke grafické karty, I / O atd. Proto budete jen někdy kolem +3.1gigabajt-+3,4gigabajt závislý na verzi. Home-použití základní desky mají tendenci být schopny přiřadit 8GB stejně, bez ohledu na os
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Vlastně, víš co? Právě jsem re-četl, že i já jsem teď matoucí. ![]() Zatraceně. Pojďme všichni jdou Linux.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| EVGA 790i Ultra blackperl nebo XFX 790i Ultra | david moc | Procesory, základní desky & RAM | 10 | 21. května 2008 14:44 |
| 8800GT 512mb oproti 8800 GTS SUPERCLOCKED BY EVGA Který je lepší? | Compasky | Graphics Cards & Monitory | 6 | 16. leden 2008 16:19 |
| Nvidea 8800 ultra | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 22 | 2. ledna 2008 14:26 |
| 8800 GTX nebo Ultra | r1k | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. října 2007 12:14 |
| NVIDIA GeForce 8800 Ultra pomoci | Ripz | Graphics Cards & Monitory | 3 | 10. srpen 2007 12:24 |
| Thread Nástroje | |
| |