![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rightcan όποιον βρει εμένα αυτή η κάρτα (ΕΒΓΑ 8800 ultra) για περίπου 420 στο Ηνωμένο Βασίλειο σάρωσης είναι έξω και overclockers dont sel την έκδοση μετοχών μόνο το ko και ξέρω τη διαφορά μεταξύ των δύο
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| ξεχνάμε ότι θ αποφάσισε να πάρει το ko, εδώ είναι καλάθι μου ocuk απλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αυτό που θέλω να καταλήξω είναι υψηλών προδιαγραφών και καλή Microsoft Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition DVD - OEM - 1Pk (αυτό είναι καλό, οποιαδήποτε ζητήματα οδηγός;) OCZ 2GB (2x1GB) PC2-8500C5 1066MHz SLI-Ready Edition Dual Channel DDR2 (ok για 64, αλλά σπίτι premium;) Akasa Exhaust System Blower (λειτουργεί καλά, θα βοηθήσει την ψύξη της ko ultra?) τα άλλα προϊόντα είναι η ΕΒΓΑ 8800 ultra ko, Arctic Cooling ψυγεία 7 και αρκτικής ασήμι θερμική σύνολο των ποσών αυτών, αλλά ξέρω ότι όλα αυτά είναι το καλύτερο οπωσδήποτε ![]() Επίσης, θα τρέχει 64 bit όλα τα προγράμματα 32 bit;;; π.χ. όλα τα παιχνίδια C & C |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.evga.com/products/prodlist.asp
| |||
| |||
| Απόσπασμα: |
|
| |||
| |||
| Τρέχω 64bit με θέματα που δεν απολύτως. |
|
| |||
| |||
| goood πόση ram θα χρησιμοποιήσουν prem σπίτι έχω διαβάσει μέχρι 8 gig |
|
| |||
| |||
| oh και εγώ θα Προκειμένου επίσης Sony NEC Optiarc DDU1615S 16x SATA DVD-ROM (Μαύρο) - OEM μέχρι asus drives συγγραφέας μου φαίνεται ότι αυτό θα είναι εντάξει αν ήθελα να διαβάσετε από ένα δίσκο και να αντιγράψετε σε ένα άλλο 2 ή θα την ταχύτητα ανάγνωσης επιβράδυνση άλλες δύο δίσκους μου ταχύτητα εγγραφής ASUS 2014L1T 20x DVD ± R, 8x DVD ± DL, DVD + RW x8/-RW x6, x14 DVD-RAM, SATA, Lightscribe, Μαύρο ΚΑΕ |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
32bit μπορεί θεωρητικά να αναγνωρίζουν 4GB (λόγω του εύρους ζώνης), αλλά ορισμένες από αυτή απευθύνεται αυτόματα στην κάρτα γραφικών, η I / O κλπ. Έτσι μόνο θα δείτε πάντα γύρω από 3.1gb-3.4gb που εξαρτώνται από την κατασκευή. Αρχική σελίδα-motherboards χρήση τείνουν να είναι σε θέση να χάρτη 8gb ούτως ή άλλως, ανεξάρτητα από το os
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Στην πραγματικότητα, ξέρετε τι; Έχω μόλις ξαναδιάβασα ότι και εγώ είμαι σύγχυση τώρα. ![]() Dammit. Πάμε όλοι Linux.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΕΒΓΑ 790i Ultra blackperl ή XFX 790i Ultra | david εξουσία | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 21η Μαΐου 2008 14:44 |
| 8800GT 512MB έναντι 8800 GTS SUPERCLOCKED από ΕΒΓΑ Ποια είναι καλύτερη; | Compasky | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 16 Ιαν 2008 16:19 |
| Nvidea 8800 ultra | Cew27 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 22 | 2η Ιαν 2008 14:26 |
| 8800 GTX ή Ultra | r1k | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 18 Οκτ 2007 12:14 |
| NVIDIA GeForce 8800 Ultra βοήθεια | Ripz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 10 Αυγ 2007 12:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |