![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rightcan bilo tko nađi prema meni ove kartice (EVGA 8800 Ultra) za oko 420 u Velikoj Britaniji i skandirati što je izvan Overclockere dont sel dioničko inačici jedini ko i ja dont znati razlika između dva
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| zaboravite da sam odlučio da se ko, ovdje je moj košaru na ocuk samo želite biti sigurni da ono što ja sam uzimajući je vrh spec i dobar Microsoft Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition DVD - OEM - 1Pk (ovo je dobro, bilo koji vozač pitanjima?) OCZ 2GB (2x1GB) PC2-8500C5 1066MHz SLI-Ready Edition Dual Channel DDR2 (ok, ali za 64 home nagrada?) Akasa System Ispušni Blower (to funkcionira dobro, hoće li to pomoći hladan ko ultra?) ostali proizvodi su EVGA ultra 8.800 ko, Arctic Cooling Freezer 7 srebra i Arktik toplinska compund, ali ja znam sve su to ionako najbolje ![]() 64 bit će također pokrenuti svi 32 bitni programi? npr. sve C & C igre |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.evga.com/products/prodlist.asp
| |||
| |||
| Quote: |
|
| |||
| |||
| JA trčanje 64bit bez pitanja tko god. |
|
| |||
| |||
| Goood koliko RAM-a dom će koristiti prem Pročitao sam do 8 gig |
|
| |||
| |||
| oh i ja također će bi Sony NEC Optiarc DDU1615S 16x SATA DVD-ROM (Black) - OEM dok moj asus pisac pogoni pojaviti će ovo biti ok ako sam htio da pročitati iz jedne disk i kopirati na drugu 2 ili će se brzina čitanja usporiti moje druge dvije Pogoni pisanje SpeedBar ASUS 2014L1T 20x DVD ± R, 8x DVD ± DL, DVD + RW x8/-RW x6, x14 DVD-RAM, SATA, LightScribe, crni OEM |
|
| |||
| |||
| Vidik 64 zalogaj može prepoznati upto 128GB RAM-a, ali to samo za multi-CPU konfiguracije, max 16 GB po procesoru. To je ujedno i Vista Ultimate 64, a ne nagrada. 32bit teoretski može prepoznati 4gb (zbog bandwith), ali neki to je automatski adresirana na grafičke kartice, I / O itd. Stoga ćete ikada vidjeti samo oko 3.1gb-3.4gb ovisna o graditi. Home-use matične ploče imaju tendenciju da samo biti u mogućnosti to karta 8gb ionako, bez obzira na os
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Zapravo, znate što? Upravo sam ponovo pročitati i da sam ja sada zbunjujući. ![]() Jebi ga. Let's go all Linux.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |