![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rightcan valaki talál nekem ezt a kártyát (EVGA 8800 Ultra) mintegy 420, az Egyesült Királyságban letapogatás, és dont overclockerek-sel az állomány verzió csak a ko, és én dont tud a különbség a kettő között
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| felejtsd el, hogy úgy döntöttem, hogy kap a ko, Itt van a kosarat ocuk csak akar bizonyosodni, hogy mit kapok a tetejére spec és a jó Microsoft Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition DVD - OEM - 1PK (ez jó, minden gépjárművezető kérdések?) OCZ 2GB (2x1GB) PC2-8500C5 1066MHz SLI-Ready Edition Dual Channel DDR2 (ok a 64, de haza prémium?) Akasa System Exhaust Blower (működik jól, akkor segíteni fog hűlni a ko ultra?) A többi termék a EVGA 8800 ultra ko, hűtő-fagyasztó 7 sarkköri és sarkvidéki ezüst termikus compund, de tudom, ezek mind a legjobb amúgy ![]() Továbbá az 64 bites futtatható mind a 32 bites programokat?? például az összes C & C játékok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.evga.com/products/prodlist.asp
| |||
| |||
| Idézet: |
|
| |||
| |||
| ÉN fuss 64bit-val nem kérdések nélkül. |
|
| |||
| |||
| Goood mennyit leszorítás otthon Prem használják Elolvastam legfeljebb 8 koncert |
|
| |||
| |||
| oh és én is, hogy a Sony NEC Optiarc DDU1615S 16x SATA DVD-ROM (Black) - OEM - amíg a meghajtó író asus megjelennek-e ez rendben van, ha akarom olvasni az egyik meghajtó és másolás másik 2 vagy a jövőben az olvasási sebesség lassítani másik két meghajtó írási sebesség Az ASUS 2014L1T 20x DVD ± R, 8x DVD ± DL, DVD + RW x8/-RW x6, x14 DVD-RAM, SATA, Lightscribe, Fekete OEM - |
|
| |||
| |||
| Idézet:
32bit elméletileg elismerik 4GB (sávszélesség miatt), de néhány ilyen automatikusan címzettjei a grafikus kártya, I / O, stb tehát csak akkor fog valaha kb 3.1gb-3.4gb függ építeni. Otthoni használatra szánt alaplapok általában csak akkor lesz képes térkép 8gb egyébként, függetlenül attól, hogy os
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Tulajdonképpen, tudod mit? Most olvastam, hogy újra és én magam vagyok zavaros most. ![]() A fenébe. Let's all go Linux.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| EVGA 790i Ultra blackperl vagy XFX 790i Ultra | David teljesítmény | Processzorok, alaplapok és RAM | 10 | 21. május 2008 14:44 |
| 8800GT 512MB vs 8800 GTS SUPERCLOCKED ÁLTAL EVGA Melyik a jobb? | Compasky | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 16. január 2008 16:19 |
| Nvidea 8800 Ultra | Cew27 | Grafikus kártyák és monitorok | 22 | 2. Jan 2008 14:26 |
| 8800 GTX vagy Ultra | r1k | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 18. október 2007 12:14 |
| NVIDIA GeForce 8800 Ultra súgó | Ripz | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 10. augusztus 2007 12:24 |
| Téma eszközök | |
| |