![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rightcan מישהו למצוא לי זה כרטיס (eVGA 8800 Ultra) בערך 420 בבריטניה הסריקה החוצה overclockers dont sel את הגירסה מלאי רק ko ואני לא יודע את ההבדל בין שני
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| לשכוח כי החלטתי לקבל את קו, הסל שלי כאן הוא על ocuk רק רוצה לוודא מה שאני מקבל הוא הדף המפרט וטוב Microsoft Windows Vista Home Premium 64-bit Edition DVD - OEM - 1Pk (זה טוב, בעיות הנהג?) OCZ 2GB (2x1GB) PC2-8500C5 1066MHz SLI-Ready DDR2 Edition Dual Channel (אישור על 64 אבל הפרמיה הביתה?) Akasa מערכת הפליטה מנפח (זה עובד טוב, זה יהיה לעזור לקרר את אולטרה ko?) המוצרים האחרים הם eVGA 8800 Ultra ko, Arctic Cooling FREEZER 7 ו compund תרמי כסף ארקטי, אבל אני יודע את כל אלה הם הטובים ביותר בכל מקרה ![]() גם יהיה 64 סיביות להפעיל את כל התוכניות 32 ביט??? למשל כל משחקי C & C |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.evga.com/products/prodlist.asp
| |||
| |||
| ציטוט: |
|
| |||
| |||
| אני רץ 64bit ללא בעיות כלשהן. |
|
| |||
| |||
| goood כמה RAM יהיה בבית Prem utilise אני קראתי עד 8 חלטורה |
|
| |||
| |||
| אה ואני גם להזמין Sony NEC Optiarc DDU1615S 16x SATA DVD-ROM (שחור) - OEM עד כונני סופר Asus שלי להופיע זה יהיה בסדר אם אני רוצה לקרוא מכונן אחד למשנהו עותק 2 או רצון לקרוא את המהירות להאט שני הכוננים שלי מהירות כתיבה ASUS 2014L1T 20X DVD ± R, 8X DVD ± DL, DVD + x8/-RW RW x6, DVD-RAM X14, SATA, LightScribe, Black-OEM |
|
| |||
| |||
| Vista 64 סיביות ניתן לזהות upto 128GB של זיכרון RAM, אבל זה רק עבור רב בתצורות CPU, מקסימום של 16GB לכל מעבד. זה גם Vista Ultimate 64, לא סרט. 32bit יכול תיאורטית להכיר 4GB (עקב רוחב פס) אבל חלק זה מופנה באופן אוטומטי כרטיס גרפיקה של, I / O וכו 'לכן תוכל לראות רק פעם סביב 3.1gb-3.4gb תלויה לבנות. דף הבית-motherboards נוטים להשתמש רק להיות מסוגל מפת 8GB בכל מקרה, ללא קשר OS
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| למעשה, אתה יודע מה? אני פשוט מחדש לקרוא את זה ואני מבלבל את עצמי עכשיו. ![]() לעזאזל. בואו נלך לינוקס.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| EVGA 790i Ultra blackperl או XFX 790i Ultra | כוח דוד | CPUs, Motherboards & RAM | 10 | 21st מאי 2008 14:44 |
| 8800GT 512MB לעומת 8800 Gts SUPERCLOCKED ידי EVGA וזה יותר טוב? | Compasky | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 16th ינואר 2008 16:19 |
| Nvidea 8800 Ultra | Cew27 | כרטיסי מסך & Monitors | 22 | 2nd ינואר 2008 14:26 |
| 8800 GTX או Ultra | r1k | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 18 אוקטובר 2007 12:14 |
| NVIDIA GeForce 8800 Ultra עזרה | Ripz | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | -10 אוגוסט 2007 12:24 |
| שרשרת כלים | |
| |