![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rightcan kas mane surasti šią kortelę (EVGA 8800 Ultra) apie 420 JK nuskaitymo iš ir Overclockers dont sel akcijų versija tik ko ir aš Nežinau tarp dviejų skirtumas
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| pamiršti, kad aš nusprendžiau gauti ko, Čia yra mano krepšelis OcUK tiesiog nori įsitikinti, ką aš gaunu iš viršaus spec ir gera Microsoft Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition DVD - OEM - 1PK (tai gerai, bet vairuotojo klausimų?) OCZ 2GB (2x1GB) PC2-8500C5 1066MHz SLI-Ready Edition Dual Channel DDR2 (ok 64, bet Home Premium?) Akasa sistema Išmetimo Ventiliatorius (jis veikia gerai, tai bus padėti atvėsti Ultra ko?) kiti produktai EVGA Ultra 8.800 ko, Arkties šaldymo šaldiklis 7 ir Arctic silver šilumos compund, bet aš žinau, visi jie yra geriausias vistiek ![]() taip pat bus 64 bitų paleisti visus 32 bitų programas? pvz visi C & C žaidimai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.evga.com/products/prodlist.asp
| |||
| |||
| Citata: |
|
| |||
| |||
| Paleisti 64bit jokių problemų apskritai. |
|
| |||
| |||
| goood kiek ram bus HOME PREM panaudoti Aš perskaičiau iki 8 koncertą |
|
| |||
| |||
| Oh, ir aš taip pat siekiant Sony NEC Optiarc DDU1615S 16x SATA DVD-ROM (Black) - OEM kol mano Asus rašytojas diskai bus rodomi tai būtų puiku, jei aš norėčiau perskaityti vieną diską ir kopijuoti į kitą 2 arba bus skaityti greitį sulėtins mano kitų dviejų diskų rašymo greitis ASUS 2014L1T 20x DVD ± R, 8x DVD ± DL, DVD + RW x8/-RW X6, X14 DVD-RAM, SATA, LightScribe, Black OEM |
|
| |||
| |||
| Citata:
32bit gali teoriškai pripažįsta, 4GB (dėl spartos), bet kai tai automatiškai skirtas grafikos kortelės, I / O ir tt Taigi jums tik Ever See apie 3.1gb-3.4gb priklauso nuo build. Pagrindinis naudoti Portatiles linkę tik galės žemėlapyje 8gb bet kokiu atveju, nepriklausomai nuo OS
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Tiesą sakant, jūs žinote, ką? Aš tik dar kartą perskaityti, kad ir aš pats dabar klaidinantys. ![]() Dammit. Let's all go Linux.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |