![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rightcan kāds atrast man šo karti (evga 8.800 ultra), apmēram 420 Lielbritānijas skenēšanas, un overclockers dont sel krājumu version only ko un i dont know atšķirība starp diviem
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| aizmirst, ka esmu nolēmis iegūt ko, Šeit ir mana basket par ocuk tikai vēlos pārliecināties, ko es esmu arvien ir top spec un labas Microsoft Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition DVD - OEM - 1PK (tas ir labi, ka visiem autovadītājiem problēmas?) OCZ 2GB (2x1GB) PC2-8500C5 1066MHz SLI-Ready Edition Dual Channel DDR2 (ok uz 64, bet Home Premium?) Akasa System Izplūdes Ventilators (vai tas strādā labi, būs tas palīdzēs atdzesēt ko ultra?) citus produktus evga ultra 8.800 ko, arktisks dzesēšanas saldētava 7 un arktiskās sudraba siltuma compund, bet es zinu, tie visi ir labākais vienalga ![]() arī būs 64 bitu darboties visu 32 bitu programmas? piemēram, visiem C & C spēles |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.evga.com/products/prodlist.asp
| |||
| |||
| Quote: |
|
| |||
| |||
| Palaist 64bit bez problēmām whatsoever. |
|
| |||
| |||
| goood cik RAM būs home Prem izmanto Esmu izlasījis līdz 8 GIG |
|
| |||
| |||
| Ak, un es arī pasūtīt Sony NEC OPTIARC DDU1615S 16X SATA DVD-ROM (Black) - OEM līdz mana asus rakstnieks diskiem, šķiet būs šis būtu ok, ja es gribēju, lai nolasa no viena diska un kopēt uz vēl 2 vai arī izlasīt ātrums palēninās pieeju manām pārējām divām drives writing speed ASUS 2014L1T 20x DVD ± R, 8x DVD ± DL, DVD + RW x8/-RW x6, x14 DVD-RAM, SATA, LightScribe, Black OEM |
|
| |||
| |||
| 64 bit vista var atpazīt līdz pat 128GB RAM, bet tas tikai multi-CPU konfigurācijas, max 16GB vienā procesoru. Tas ir arī Vista Ultimate 64, nevis uzcenojums. 32bit teorētiski var atzīt 4gb (sakarā ar frekvenču joslas), taču daži šīs automātiski tiek adresēts grafikas kartes, i / o utt Tātad jūs tikai kādreiz redzēt ap 3.1gb, 3.4gb atkarīga būvēt. Mājās lietot motherboards tendence tikai varētu karte 8gb vienalga, neatkarīgi no os
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Patiesībā jūs zināt, ko? Esmu tikko atkal lasīt, un es esmu neskaidri sevi tagad. ![]() Nolāpīts. Let's all go Linux.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |