![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
rightcan ktoś mnie znaleźć tej karty (EVGA 8800 Ultra) na około 420 w Wielkiej Brytanii jest obecnie skanowania i overclockerów dont sel wersja dostępna tylko ko i ja dont znać różnicę między dwoma
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
zapominać, że zdecydowałem się dostać ko
Oto mój kosz na ocuk po prostu chcą się upewnić co ja jestem coraz to top spec i dobre Microsoft Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition, DVD - OEM - 1PK (to jest dobre, wszelkie problemy ze sterownikami?) OCZ 2GB (2x1GB) PC2-8500C5 1066MHz SLI-Ready Edition Dual Channel DDR2 (ok 64, ale ognisko domowe?) Akasa Exhaust System Blower (to działa dobrze, to pomoże cool ko ultra?) inne produkty EVGA ultra 8800 ko, ARCTIC COOLING zamrażarka 7 i arktyczne srebro cieplnej compund, ale wiem, wszystkie te i tak są najlepsze ![]() będzie również 64-bitowe uruchomić wszystkie 32-bitowe programy?? np. wszystkie gry C & C |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
http://www.evga.com/products/prodlist.asp
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
I run 64bit bez jakichkolwiek problemów.
|
|
|
|||
|
|||
|
goood jaka ilość pamięci RAM będą home prem wykorzystać czytałem do 8 gig
|
|
|
|||
|
|||
|
oh i ja również zamówienia
Sony NEC Optiarc DDU1615S 16x SATA DVD-ROM (Black) - OEM Kiedy moja ASUS dyski pisarz wydaje się to być w porządku, gdybym chciał czytać z jednego dysku i skopiować do innego 2 lub będzie prędkość odczytu spowolnić inne moje dwa dyski szybkość zapisu ASUS 2014L1T 20x DVD ± R, 8x DVD ± DL, DVD + x8/-RW RW x6, DVD-RAM x14, SATA, LightScribe, Black OEM |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
32bit teoretycznie może uznać 4GB (ze względu na szerokość pasma), ale niektóre to automatycznie skierowana do karty graficznej, I / O itp. Stąd też będziesz zawsze tylko zobaczyć około 3.1gb-3.4gb zależy od budowy. Home-płyty używają zazwyczaj tylko możliwość Pokaż 8GB i tak, niezależnie od systemu operacyjnego
|
|||
|
|||
|
Właściwie, wiesz co?
Właśnie ponownie przeczytałam, że i ja jestem myli się teraz. ![]() Dammit. Let's all go Linux.