![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rightcan cineva mă găsească acest card (EVGA 8800 Ultra), pentru aproximativ 420 în Regatul Unit, scanarea este afară şi overclockerii dont SEL versiunea stoc doar ko şi i dont know diferenţa dintre cele două
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| uităm că am decis să ne ko, aici este coş meu pe ocuk doar doriţi să vă asiguraţi că ceea ce i sînt achiziþie este de top spec. şi a bunei Microsoft Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition DVD - OEM - 1PK (aceasta este bună, orice şofer probleme?) OCZ 2GB (2x1GB) PC2-8500C5 1066MHz SLI-Ready Edition Dual Channel DDR2 (OK pentru 64, dar prima de acasă?) Akasa Sistemul de evacuare Suflantă (functioneaza bine, va ajuta la misto Ultra ko?) alte produse sunt ultra EVGA 8800 ko, Arctic Cooling congelator 7 şi compund arctice argint termic, dar ştiu că toate acestea sunt cele mai bune oricum ![]() 64 de biţi, de asemenea, se va rula toate programele pe 32 de biţi??? de exemplu, toate jocurile C & C |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.evga.com/products/prodlist.asp
| |||
| |||
| Citat: |
|
| |||
| |||
| I a alerga pe 64 de biţi fără nici un fel de probleme. |
|
| |||
| |||
| goood cât de mult RAM va Prem Home I utilizeze-au citit până la 8 Gig |
|
| |||
| |||
| oh şi voi ordine, de asemenea, o Sony NEC Optiarc DDU1615S 16x SATA, DVD-ROM (Negru) - OEM până la drive-urile mele Asus scriitor va apărea acest fie ok dacă aş fi vrut să citească dintr-o unitate şi copia într-un alt 2 sau va citi viteza de a încetini meu alte două unităţi viteza de scriere ASUS 2014L1T 20x DVD ± R, 8x DVD ± DL, DVD + RW x8/-RW X6, x14, DVD-RAM, SATA, LightScribe, Black OEM |
|
| |||
| |||
| Citat:
32bit pot recunoaşte, teoretic, 4GB (din cauza latime de banda), dar o parte din acest lucru este în mod automat adresează grafice cardului, I / O, etc Astfel veţi vedea vreodată doar în jurul 3.1gb-3.4gb dependente de a construi. Home-placi de baza utilizare tind să fie numai în măsură să harta 8GB, oricum, indiferent de os
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| De fapt, ştii ce? I-am re-citit doar că şi eu sunt eu confuz acum. ![]() La naiba. Să mergem toate Linux.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Marcaje |