![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rightcan nájdi mi niekto tuto kartu (Leadtek 8800 Ultra), asi 420 vo Veľkej Británii skenovanie je vonku a přetaktování dont sel populácie len vo verzii ko a Neviem, rozdiel medzi oboma
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| zabudnúť, že som sa rozhodol získať ko, tu je môj kôš na Ocuka len chcem, aby sa ubezpečil, čo já am prospech, je najvyšší spec a dobrej Microsoft Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition DVD - OEM - 1pk (je to dobré, na každom vodiči problémy?) OCZ 2GB (2x1GB) PC2-8500C5 1066MHz SLI-Ready Edition Dual Channel DDR2 (ok, ale pre 64 Home Premium?) Akasa výfukového systému dúchadlo (to funguje dobre, bude to pomáha ochladzovať ko ultra?) ostatné výrobky sú EVGA ultra 8800 ko, Arctic Cooling Freezer 7, a arktických striebro tepelnej compund, ale viem, že všetky sú rovnako najlepší ![]() Takisto bude 64 bit prevádzkovať všetky 32 bitové programy?? napríklad všetky C & C hry |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.evga.com/products/prodlist.asp
| |||
| |||
| Citácia: |
|
| |||
| |||
| Vedu 64bit bez problémov vôbec. |
|
| |||
| |||
| goood koľko ram bude doma prem využívať Čítal som až 8 koncert |
|
| |||
| |||
| ach, a ja tiež, aby Sony NEC Optiarc DDU1615S SATA 16x DVD-ROM (Black) - OEM kým som ASUS spisovateľ mechaniky sa neobjaví to bude ok, ak som chcel prečítať z jedného disku a kopírovanie na ďalšie 2 alebo bude rýchlosť čítania spomaliť moje ďalšie dve jednotky rýchlosť zápisu ASUS 2014L1T 20x DVD ± R, 8x DVD ± DL, DVD + RW x8/-RW x6, x14 DVD-RAM, SATA, Lightscribe, čierna OEM |
|
| |||
| |||
| 64 bit vista dokáže rozoznať až pre 128 GB ram, ale to len pre multi-cpu konfigurácia, max 16 GB na procesor. To je tiež Vista Ultimate 64, nie prémia. 32bit môže teoreticky rozpoznať 4 GB (kvôli šírku pásma), ale niektoré je automaticky určená na grafické karty, I / O, atď Preto budete len niekedy okolo +3.1 gigabajt-+3,4 gigabajt závislý na verziu. Home-použitie základné dosky majú tendenciu byť schopné zaradiť 8GB rovnako, bez ohľadu na os
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Vlastne, vieš čo? Práve som re-čítal, že aj ja som teraz mätúci. ![]() Zatraceně. Poďme všetci idú Linux.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| EVGA 790i Ultra blackperl alebo XFX 790i Ultra | david moc | Procesory, základné dosky & RAM | 10 | 21. mája 2008 14:44 |
| 8800GT 512mb oproti 8800 GTS SUPERCLOCKED BY EVGA Ktorý je lepší? | Compasky | Graphics Cards & Monitory | 6 | 16. január 2008 16:19 |
| Nvidea 8800 ultra | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 22 | 2. januára 2008 14:26 |
| 8800 GTX alebo Ultra | r1k | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. októbra 2007 12:14 |
| NVIDIA GeForce 8800 Ultra pomoci | Ripz | Graphics Cards & Monitory | 3 | 10. august 2007 12:24 |
| Thread Tools | |
| |