![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ригхтцан ме неко пронаћи ову картицу (ЕВГА 8800 Ултра) за око 420 у Великој Британији скенирања је напоље и Оверцлоцкере нот СЕЛ акција верзија само КО и ја донт знати разлику између два
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| заборавите да сам одлучио да се ко, Ево моје корпе на оцук само желите да будете сигурни шта ја добијам је врх спецификације и добар Оперативни систем Мицрософт Уиндоус Виста Хоме Премиум 64-битно издање - ДВД "ОЕМ - 1Пк (ово је добро, било који возач питања?) ОЦЗ је 2ГБ (2кс1ГБ) ПЦ2-8500Ц5 1066МХз СЛИ Спреман издање за Дуал Цханнел ДДР2 (ОК, али за 64 Хоме Премиум?) Акаса Издувни систем Блоуер (да ли је добро дело, да ли ће му помоћи ко ултра-кул?) остали производи су ЕВГА 8800 Ултра ко, Арцтиц Цоолинг и замрзивачи 7 арктичке сребра топлотна цомпунд, али знам све ове се ионако најбоље ![]() Такође ће се 64 битни покренути све 32 битне програме? на пример, све Ц & Ц игре |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хттп://ууу.евга.цом/продуцтс/продлист.асп
| |||
| |||
| Куоте: |
|
| |||
| |||
| Да покренем 64бит без икаквих проблема. |
|
| |||
| |||
| гооод колико РАМ-а ће се користити Прем куће сам прочитао до 8 харпун |
|
| |||
| |||
| Ох, и ја ћу такође би СОНЫ НЕЦ Оптиарц ДДУ1615С 16кс САТА ДВД-РОМ-(црна) - "ОЕМ док мој Асус писац дискови појавити ће то бити у реду, ако сам хтео да чита диск и са једног на други примерак 2 или ће читати брзином успорити друга два погона за брзо писање 2014Л1Т Асус 20кс ДВД ± Р, 8Кс ДВД ± ДЛ, ДВД + РУ кс8/-РУ кс6, кс14 ДВД-РАМ, САТА, Лигхтсцрибе, Блацк / "ОЕМ |
|
| |||
| |||
| Куоте:
32бит може теоријски препознају 4гб (због пропусног опсега), али нека ово је аутоматски упућена графичке картице, И / О итд Тако ћете само видети око 3.1гб-3.4гб зависи од градје. Почетна користе само матичне плоче имају тенденцију да буду у могућности да карте ионако 8ГБ, без обзира на ОС
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Уствари, знате шта? Управо сам поново прочитао да и сам себе збуњује сада. ![]() Даммит. Хајде да идемо Линукс.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЕВГА 790и Ултра блацкперл или КСФКС 790и Ултра | давид напајања | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 10 | 21 мај 2008 14:44 |
| 8800ГТ 512МБ вс 8800 Гтс СУПЕРЦЛОЦКЕД ПРЕМА ЕВГА Које је боље? | Цомпаскы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 16 јануар 2008 16:19 |
| Нвидеа 8800 ултра | Цеу27 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 22 | 2 јануар 2008 14:26 |
| 8800 ГТКС или Ултра | р1к | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 18 октобар 2007 12:14 |
| НВИДИА ГеФорце 8800 Ултра помоћ | Рипз | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 10 аугуст 2007 12:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |