![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
kimse beni 420 için uk tarama bu kartı (EVGA 8800 Ultra) bulmak rightcan çıkışı ve overclock dont olduğu sel stok sürümü sadece ko ve i dont ikisi arasındaki farkı biliyor
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ben ko karar verdi, unutmak
Burada ocuk üzerinde sadece yapmak istiyorsanız benim sepeti emin ne alıyorum spec ve iyi top am Microsoft Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition DVD - OEM - 1Pk (bu, herhangi bir sürücü sorunlarını iyi?) OCZ 2GB (2x1GB) PC2-8500C5 1066MHz SLI-Ready Edition Dual Channel DDR2 64 ama ev sigorta primi için (ok?) Akasa Sistemi Egzoz Havalandırma (iyi, o serin yardımcı olacak iş ko ultra nedir?) diğer ürünler kutup dondurucu 7 ve Arctic Silver termal compund soğutma EVGA ultra 8.800 ko vardır, ama tüm bu iyi durumda olduğunu biliyorum ![]() da olacak 64 bit tüm 32 bit programları çalıştırmak?? örneğin, tüm C & C oyunları |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
http://www.evga.com/products/prodlist.asp
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben hiçbir sorunları olmaksızın 64bit çalıştırın.
|
|
|
|||
|
|||
|
ne kadar ram kullanması ev i Prem olacak goood 8 gig kadar okudum
|
|
|
|||
|
|||
|
oh ve ben de bir düzen olacaktır
Sony NEC Optiarc DDU1615S 16x SATA DVD-ROM (Siyah) - OEM benim kadar asus yazar sürücüler eğer i bir sürücü ve kopyalama diğerine 2 için okuyup istedim benim diğer iki sürücü yazma hızı yavaşlar okuma hızı olacak bu be ok belirecektir ASUS 2014L1T 20x DVD ± R, 8x DVD ± DL, DVD + RW x8/-RW x6, x14 DVD-RAM, SATA, Lightscribe, Siyah OEM |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
32bit teorik 4GB (bant genişliği nedeniyle) ama tanıyan bazı bu otomatik olarak grafik kartı e, i ele kullanılabilir / vb Bu nedenle, sadece hiç 3.1gb etrafında o görürsünüz 3.4gb inşa bağlıdır. Ev kullanımı anakartlar sadece zaten ne olursa olsun, OS 8gb göster mümkün eğilimindedir
|
|||
|
|||
|
Aslında, biliyor musun?
Ben sadece yeniden sonra okumuş olduğu ve ben artık kendimi kafa karıştırıcı kulüpler. ![]() Dammit. Tüm Linux let's go.