![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rightcan будь-якому знайти мені цю карту (EVGA 8800 Ultra), близько 420 в Великобританії, сканування, і оверклокерів Dont SEL складі версії тільки КВ і я не знаю різницю між цими двома
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| забувати, що я вирішив отримати KO, Ось моя корзина на ocuk просто хочемо, щоб переконатися, що я отримую це Top специфікації і хороше Microsoft Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition DVD - OEM - 1PK (це добре, будь-який водій питання?) OCZ 2GB (2x1GB) PC2-8500C5 1066MHz SLI-Ready Edition Dual DDR2 канал (ОК 64, але Home Premium?) Akasa вихлопної системи Вентилятор (чи буде добре працювати, чи буде вона допомогти Cool Ultra KO?) інші продукти EVGA 8800 Ultra KO, Arctic Cooling Freezer 7 і Arctic Silver теплової Compund, але я знаю, це все одно краще ![]() Також буде 64-бітної запустити всі 32-бітні програми?? наприклад, все C & C ігор |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.evga.com/products/prodlist.asp
| |||
| |||
| Цитата: |
|
| |||
| |||
| Я біжу 64bit без проблем взагалі. |
|
| |||
| |||
| Goood скільки оперативної пам'яті буде використовувати Home Prem я читав до 8 концерт |
|
| |||
| |||
| Та й я також порядку Sony NEC Optiarc DDU1615S 16X SATA DVD-ROM (чорний) - OEM До мого ASUS диски з'являться письменника це буде ОК, якщо я хочу читати з одного диска і скопіювати в інше 2, або ж швидкість читання сповільнювати мої інші два диска, швидкість запису ASUS 2014L1T 20x DVD ± R, 8x DVD ± DL, DVD + RW x8/-RW x6, x14 DVD-RAM, SATA, LightScribe, чорний OEM |
|
| |||
| |||
| Цитата:
32bit теоретично може визнати 4GB (у зв'язку з смугою пропускання), але деякі з цього автоматично ім'я відеокарти, I / O і т.д. Тому ви завжди бачите тільки близько 3.1 ГБ-3.4gb залежить від складання. Домашнього використання материнських плат, як правило, тільки тоді зможе карта 8gb У будь-якому випадку, незалежно від ОС
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Насправді, ви знаєте, що? Я тільки що перечитував, що і я тепер себе плутанину. ![]() Dammit. Давайте всі разом піти Linux.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |