![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Става въпрос за един eVGA AGP NVidia GeForce 6800GS и картата няма да се запазят десктоп резолюция от 1440x900. Някои игри, като например Arma и Counter Strike, бягай, докато други, като Garrys Mod не. Мога да получа резолюция 1440x900 след деинсталиране и инсталирайте последната шофьор, но след това, ако компютърът се рестартира, да започне играта, десктопа резолюция 640x480 отива. Мога да започне играта и да влезем в играта на 1400x900 резолюция по време на работния плот е 640x480, но след излизане на играта, на работния плот резолюция все още е 640x480. Опитах се да преместите монитора от DVI слота за VGA слот, но го направи нищо. Dual мониторите едва работил, и аз просто имам син екран по-стара версия на драйверите. Не съм сигурен какво трябва да направя, или къде да започнете, дори. Направих това, което аз знам и за какво ми е приятел предложи, и това е последната ми спирка. АТРИБУТИ: Докато аз помня, се опитват да променят решението, след като се счупи, не работи. Той няма да отида-висока или по-ниска. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитвам powerstrip, Трябва да го използвате като прекалено ми нещо, няма да отидете на родната с ATI карти, но ще NVidia LOL
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| NVidia GeForce GTX 275 superclocked издание Помощ! (eVGA) | Maximiliano | Графика на карти & Монитори | 0 | 1-во Юни 2009 23:23 |
| NVidia GeForce 6200 LE | Wutz | Графика на карти & Монитори | 15 | 26 Окт 2007 02:09 |
| NVidia GeForce mx4000 | tiaki | Графика на карти & Монитори | 6 | 9-ти септември 2007 12:10 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Отидете 6150 | Jesi | Графика на карти & Монитори | 2 | 4 май 2007 г. 23:27 |
| NVidia GeForce 5300? | Джош S | Графика на карти & Монитори | 5 | 20 март 2007 13:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |