![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To je eVGA AGP NVidia GeForce 6800GS i karticu neće zadržati desktop rezoluciju 1440x900. Određene igre, kao i Arma Counter Strike, trčanje, dok su drugi, poput Garrys Mod ne. Ja mogu dobiti za rezoluciju 1440x900 nakon što sam deinstalirati i ponovo instalirali najnoviji driver, ali onda ako se računalo ponovo pokrene, ja pokrenuli igru, desktop ide na rezoluciji 640x480. Ne mogu pokrenuti igru i učiniti igru ući u rezoluciji 1400x900, dok je u desktopu 640x480, no nakon izlaska iz igre, desktop rezoluciju 640x480 je i dalje. JA pokušao to premjestiti monitor s DVI utor za VGA utor, ali to nije ništa. Dual monitori jedva radili, a ja pravedan je dobio plavi ekran na starije verzije upravljačkih programa. Im 'ne siguran što trebam učiniti, ili gdje se čak i pokrenuti. Ja sam ono što znam i što moj prijatelj sugerirao, a to je moj konačan prekid. EDIT: Dok ja sjećam to pokusava promijeniti razlučivost poslije ide bez prebijene pare, ne radi. To neće ići viši ili niži. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušati powerstripSam ga koristiti kao moj previše res neće ići u native kod ATI kartica, ali će nVidia lol
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nvidia GeForce GTX 275 superclocked izdanje Help! (eVGA) | Maximiliano | Graphics Cards & Monitors | 0 | 1. lipnja 2009 23:23 |
| Nvidia geforce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitors | 15 | 26. listopad 2007 02:09 |
| Nvidia geforce mx4000 | tiaki | Graphics Cards & Monitors | 6 | 9. rujna 2007 12:10 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Idite 6150 | JESI | Graphics Cards & Monitors | 2 | 4. svibanj 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | Josh S | Graphics Cards & Monitors | 5 | 20. ožujak 2007 13:50 |
| Thread Tools | |
| |