![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez egy eVGA nVidia GeForce 6800GS AGP, és a kártya nem tartja a desktop felbontása 1440x900. Egyes játékok, mint például az Arma és a Counter Strike, fuss, míg mások, mint Garrys Mod nem. Én tudok a felbontást 1440x900 után távolítsa el és telepítse újra a legújabb driver, de ha a számítógép újraindul, én indítani a játékot, az asztalra kerülnek a felbontás 640x480. Tudom elindítani a játékot, és a játék megy az 1400x900 felbontás, miközben az asztalon van, 640x480, de miután kilépett a játékból, az asztalon van 640x480 felbontás. Próbáltam, hogy a monitor a DVI slot a VGA slot, de nem csinált semmit. Dual monitor alig dolgozott, és én csak kapott egy kék képernyő egy régebbi változata a vezetők. Nem vagyok biztos benne, mit kell tennem, vagy ha még indul. Én nem tudom, mit és milyen barátom azt javasolta, és ez az utolsó megállónál. EDIT: Bár emlékszem, megpróbál változtatni a felbontás után is eltört, nem működik. Nem fog menni magasabb vagy alacsonyabb. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próba powerstrip, Nekem van-hoz használ ez is, mint a dolog nem fog menni, hogy őshonos az ATI kártyák, de nVidia lol
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nvidia GeForce GTX 275 superclocked kiadás Help! (eVGA) | Maximiliano | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 1. június 2009 23:23 |
| Nvidia GeForce 6200 LE | Wutz | Grafikus kártyák és monitorok | 15 | 26. október 2007 02:09 |
| Nvidia GeForce mx4000 | tiaki | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 9. Szeptember 2007 12:10 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Go 6150 | Jesi | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 4. május 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | Josh S | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 20. március 2007 13:50 |
| Téma eszközök | |
| |