פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

EVGA AGP Nvidia GeForce 6800GS - wont להחזיק רזולוציה

Reply

שרשרת כלים
Old 5 יוני 2009, 23:52
קבוצת חברות חדשות

זוהי eVGA AGP Nvidia GeForce 6800GS ואת כרטיס לא ישמרו על שולחן העבודה רזולוציה של 1440x900. משחקים מסוימים, כמו Counter Strike ו Arma, הפעלה, בעוד שאחרים, כמו Garrys Mod לא. אני יכול לקבל את ההחלטה כדי להסיר את ההתקנה של 1440x900 אחרי ולהתקין מחדש את מנהל ההתקן העדכני ביותר, אבל אז אם את המחשב מחדש, אני ההשקה של המשחק, את רזולוציית שולחן העבודה הולכת 640x480. אני יכול ההשקה של המשחק ולעשות את המשחק נכנס ברזולוציה 1400x900 את שולחן העבודה, בעוד הוא 640x480, אבל אחרי היציאה של המשחק, את רזולוציית שולחן העבודה היא עדיין 640x480. ניסיתי להזיז את לפקח על משבצת DVI ל VGA משבצת, אבל זה לא עשה דבר. Dual המנטרת בקושי עובד, ואני פשוט יש מסך כחול על הגרסה הישנה של הנהגים. אני לא בטוח מה אני צריך לעשות, או אפילו איפה להתחיל. עשיתי את מה שאני יודע ומה הציע חבר שלי, וזה שלי סופית להפסיק.

ערוך: למרות שאני זוכר את זה, מנסה לשנות את ההחלטה לאחר למותר שבר, לא עובד. זה לא הולך גבוה או נמוך יותר.
Old 6 יוני 2009, 01:11
מנהל קבוצת

לנסות powerstrip, אני צריך להשתמש בו גם בתור מיל שלי לא ללכת Native ATI עם כרטיסי nvidia אך LOL

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.