| Tai EVGA AGP NVIDIA GeForce 6800GS ir kortelės nebus išsaugoti darbastalio rezoliucija 1440x900. Tam tikrų žaidimų, tokių kaip armija ir Counter Strike, skaičiuoti, o kiti, kaip Garrys Mod nėra. Galiu gauti rezoliuciją 1440x900 po pašalinti ir iš naujo įdiekite naujausią tvarkyklę, o tada, jeigu kompiuteris paleidžiamas iš naujo, kai noriu paleisti žaidimą, darbastalio rezoliucija važiuoja į 640x480. Aš galiu pradėti žaidimą ir padaryti žaidimą pereiti į 1400x900 rezoliucijos, o darbalaukyje yra 640x480, o po to palieka žaidimą, darbastalio rezoliucija yra 640x480 dar. Bandžiau pereiti monitorius DVI lizdą prie VGA lizdą, tačiau jis nieko nedarė. Dvigubas monitorių sunkiai dirbo, ir aš ką tik gavau Blue screen ant senos versijos tvarkykles. Nesu tikras, ką reikia daryti, ar kur nors pradėti. Aš padariau, ką aš žinau ir ką mano draugas pasiūlė, ir tai yra mano galutinė stotelė.
EDIT: Nors aš prisiminti, bandant pakeisti rezoliucija po to eina sugedo, neveikia. Ji taip negali būti didesnis arba mažesnis. |