![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jest to eVGA AGP NVidia GeForce 6800GS i karta nie będzie pulpicie rozdzielczości 1440x900. Niektóre gry, takie jak Counter Strike i Arma, uruchom, podczas gdy inne, jak Garrys Mod nie. Mogę rozdzielczość 1440x900 po odinstalować i ponownie zainstalować najnowszy sterownik, a następnie, jeśli komputer zostanie ponownie uruchomiony, je uruchomić grę, udaje się do pulpitu rozdzielczości 640x480. Mogę uruchomić gry i gra się w rozdzielczości 1400x900, podczas gdy na pulpicie jest 640x480, ale po wyjściu z gry, pulpit rozdzielczości 640x480 jest nadal. Starałem się poruszać monitora z gniazda DVI na VGA, gniazdo, ale nic nie zrobił. Podwójny monitoruje ledwie pracował, a ja właśnie dostałem niebieski ekran na starszej wersji sterowników. Nie wiem, co muszę zrobić, lub gdzie nawet rozpocząć. Zrobiłem to, co wiem i co mój przyjaciel zaproponował, a to jest mój przystanek końcowy. EDIT: Chociaż Pamiętam go, próbuje zmienić rozdzielczość po popsuł się, nie działa. Nie będzie się wyższy lub niższy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbować powerstrip, Mam z niego korzystać także jako res nie idź do rodzimej z karty ATI ale nVidia lol
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
![]() |
|
| Zakładki |