![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je to EVGA AGP NVidia GeForce 6800GS a karta nebude uchovávať ploche rozlíšení 1440x900. Niektoré hry, ako je arma a Counter Strike, spustiť, kým iní, ako Garrys Mod nemajú. Můžu rozlíšenie 1440x900, aby potom, čo som odinštalovať a znovu nainštalovať najnovšie ovládače, ale potom, keď sa počítač reštartuje, som spustiť hru, na ploche uznesenie ide na 640x480. Nemôžem spustiť hru a hru ísť do rozlíšenie 1400x900, kým na ploche sa v 640x480, ale po odchode z hier, na ploche je stále rozlíšenie 640x480. Pokúsil som sa presunúť od monitoru DVI slot na VGA slot, ale neurobila nič. Duálny monitory sotva pracoval, a já mám len modrú obrazovku na staršiu verziu ovládačov. Nie som si istý, čo chcem, alebo tam, kde to dokonca začať. Urobil som to, čo viem a čo môj priateľ navrhol, a toto je moje konečné. EDIT: I keď Pamätám si to, aby sme sa snažili zmeniť uznesenie po tom, čo je na mizine, nefunguje. Bude nejde vyššia alebo nižšia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúsiť PowerStripMám ju používať aj ako môj res nepůjdu do natívneho s kartami ATI, ale nVidia lol
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nvidia GeForce GTX 275 superclocked vydanie Help! (EVGA) | Maximiliano | Graphics Cards & Monitory | 0 | 1. jún 2009 23:23 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitory | 15 | 26 októbra 2007 02:09 |
| NVidia GeForce mx4000 | tiaki | Graphics Cards & Monitory | 6 | 9. septembra 2007 12:10 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Běž 6150 | Jesi | Graphics Cards & Monitory | 2 | 4. mája 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | Josh S | Graphics Cards & Monitory | 5 | 20. marca 2007 13:50 |
| Thread Tools | |
| |