![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| То је еВГА АГП НВИДИА ГеФорце 6800ГС и картицу неће задржати десктоп резолуцију 1440кс900. Одређене игре, као и Арма Цоунтер Стрике, трчање, док су други, попут Гаррыс Мод не. Ја могу добити за резолуцију 1440кс900 након што сам деинсталирам и поново инсталирали најновији дривер, али онда ако се рачунар поново покрене, ја покренули игру, десктоп иде на резолуцији 640кс480. Не могу покренути игру и учинити игру ући у резолуцији 1400кс900, док је у десктопу 640кс480, но након изласка из игре, десктоп резолуцију 640кс480 је и даље. ЈА суђен за покрет монитор са ДВИ слот за ВГА слот, али то није ништа. Дуал монитори једва радили, а ја праведан је добио плави екран на старије верзије управљачких програма. Им 'не сигуран шта да радим, или где се чак и покренути. Ја сам оно што знам и што мој пријатељ сугерисао, а то је мој коначан прекид. Едит: Док ја сјећам то покусава променити резолуција после иде без пребијене паре, не ради. То неће ићи виши или нижи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушати поуерстрипСам га користити као мој превише рес неће ићи у нативе код АТИ картица, али ће НВИДИА лол
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| НВИДИА ГеФорце ГТКС 275 суперцлоцкед издање Хелп! (еВГА) | Максимилиан | Грапхицс Цардс & Мониторс | 0 | 1. јуна 2009 23:23 |
| НВИДИА ГеФорце 6200 ЛЕ | Уутз | Грапхицс Цардс & Мониторс | 15 | 26 октобар 2007 02:09 |
| НВИДИА ГеФорце мкс4000 | тиаки | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 9. септембра 2007 12:10 |
| НВИДИА (Р) ГеФорце (Р) Идите 6150 | Јеси | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 4 мај 2007 23:27 |
| НВИДИА ГеФорце 5300? | Џош С | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 20 март 2007 13:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |