az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

EVGA AGP NVIDIA GeForce 6800GS - alışkanlık tutun çözünürlük

Reply

Konu Araçları
Old 5 Haziran 2009, 23:52
Yeni Üye Grubu

Bir eVGA AGP NVIDIA GeForce 6800GS ve kartın 1440x900 ve masaüstü çözünürlük korumak won't's. Arma ve Counter Strike, çalışma gibi bazı oyunlar, diğerleri, Garrys Mod sevmiyorum. Sonra kaldırın ve en son sürücüyü yeniden Ben 1440x900, ama daha sonra eğer bilgisayarı yeniden başlatır, bir oyunu başlatmak, masaüstü çözünürlüğü 640x480 gidiyor kararı alabilirsiniz. Bir oyunu başlatmak ve süre masaüstü 640x480 olan oyunu 1400x900 çözünürlük girmek yapmak, ancak oyun çıktıktan sonra, masaüstü çözünürlüğü hala 640x480 olduğunu. Ben DVI yuvasına gelen VGA yuvasına monitöre geçmek için çalıştım, ama hiçbir şey yapmadı. Çift monitör anca çalıştı ve sadece sürücülerin bir sürümü üzerinde mavi bir ekran var. Ne ben, ya da yapmak için bile başlamak gerekir emin değilim. Ben ne biliyorum arkadaşım önerdiklerinden yaptım ve bu benim son stop.

EDIT: Ben hatırlıyorum, çözünürlüğü sonra kırdı gidiyor değiştirmek için çalışırken, iş değildir. Bu geçmeyeceği daha yüksek veya daha düşük.
Old 6 Haziran 2009, 01:11
Moderatör Grubu

Denemek powerstripBen de benim RES olarak ATI kartlar ile yerli için geçmeyeceği kullanmak için ancak olacaktır nVidia lol

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından