![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Це EVGA AGP NVidia GeForce 6800GS і на карті не буде зберегти робочий стіл роздільною здатністю 1440x900. Деякі ігри, такі як Арма і Counter Strike, бігти, у той час як інші, такі як моделювання Garrys немає. Я можу отримати роздільною здатністю 1440x900, щоб після того, як видаліть і наново встановіть останню версію драйвера, а потім, якщо перезавантаження комп'ютера, я початку гри, дозвіл екрана 640x480 йде. Я можу запустити гру, щоб зробити гру йти в резолюції 1400x900, а робочий стіл у дозволі 640x480, але після виходу з гри, дозвіл екрана 640x480 ще. Я намагався посунути монітор з DVI слотом для гнізда VGA, але він нічого не зробив. Двох моніторів ледве працювали, і я просто отримав синій екран на більш стару версію драйверів. Я не впевнений, що мені потрібно робити, або куди навіть почати. Я знаю, що я і мій друг запропонував, і це моя остання зупинка. EDIT: Хоча я пам'ятаю його, що намагаються змінити резолюцію після Саме зламалося, не працює. Він не піде вище або нижче. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Намагатися PowerStrip, Я повинен використовувати його теж як моє дозвіл не піде на рідному з картами ATI, але буде NVidia LOL
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Nvidia GeForce GTX 275 Superclocked Edition Допоможіть! (EVGA) | Максиміліано | Графічні карти & Монітори | 0 | 1 червня 2009 23:23 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Графічні карти & Монітори | 15 | 26 жовтня 2007 02:09 |
| Nvidia GeForce MX4000 | tiaki | Графічні карти & Монітори | 6 | 9 вересня 2007 12:10 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Go 6150 | Йезі | Графічні карти & Монітори | 2 | 4 травня 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | Джош S | Графічні карти & Монітори | 5 | 20 березня 2007 13:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |