Разширете Window Desktop Здравейте момчета,
Не мога да се разшири работния плот с моя втори монитор в моя основна десктоп компютър. На моя лаптоп, когато Кликнете с десния бутон върху работния плот и натиснете свойства, отидете в настройките, има 2 черни квадратчета с номера 1 и 2 в тях, представляващи лаптоп LCD и външен TFT. Аз кликнете върху номер 2, и поставете отметка в полето моя компютър, за да удължи този монитор.
Не мога да направя в моя Desktop. Той вижда само там като 1 монитор (и двете са включени). Ако го направите чрез контролния панел на NVIDIA тогава тя действително се простира десктопа над 2 (на задачите писти цяла дъното). Аз не искам това, когато се увеличи до прозореца тя поема и двете екрани - което не е това, което искам. Искам да съм в състояние да имат две maximized отворени прозорци - един на всеки екран.
Надявам се, че има смисъл и моята карта е на XFX 8600GTS 512MB.
Благодарности
Том
Моята система: # Процесор (и): Intel Q6600 | Дънната платка: MSI P6N SLI V2 | RAM памет: 2GB DDR2 PC6400 корсар | Графична карта (и): XFX NVidia 8600GTS 512MB | Звукова карта: Интегрирана 8 Channel | Hard Drive (и): 320GB Samsung S-ATA 7200RPM | Оптично устройство (а): LG Lightscribe | Дело / PSU: Thermaltake сопран & Toughpower 750W | Охлаждане: Акции | Мрежа / Интернет: Безжичен | Монитор (и): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Операционна система (и): Windows XP Professional SP3 | |