Rozšířit Desktop Window Ahoj kluci,
Nelze rozšířit plochu na můj můj druhý monitor na mém hlavním PC. Na mém notebooku, kdy jsem klikněte pravým tlačítkem na plochu a klikněte na tlačítko Vlastnosti, přejděte do nastavení, tam jsou 2 černé čtverce s čísly 1 a 2 v nich zastupují notebooku a externí LCD TFT. I klikněte na číslo 2, a dal zaškrtněte políčko v prodloužení mého desktopu na tento monitor.
Nemůžu to na mém počítači. Je jen vidí tam za 1 monitor (jak se připojit). Pokud jsem to přes nvidia ovládacím panelu, pak skutečně úseků na ploše přes 2 (hlavním panelu běží po celé dole). I don't want to jako když jsem maximalizovat okno trvá do obou obrazovkách - což není to, co chci. Chci, aby mohli mít dva maximalizovaným otevřených oken - po jednom na každé obrazovce.
Doufám, že to dává smysl a moje karta je XFX 8600GTS 512mb
Díky
Tom
Můj systém: # Processor (s): Intel Q6600 | Základní deska: MSI P6N SLI V2 | Paměť RAM: 2GB DDR2 PC6400 Corsair | Grafické karty (s): XFX Nvidia 8600GTS 512mb | Zvuková karta: Integrovaný 8 Channel | Pevný disk (y): 320gb Samsung S-ATA 7200RPM | Optická mechanika (s): LG LightScribe | Case / PSU: Thermaltake soprán & Toughpower 750W | Chlazení: Sklad | Síť / Internet: Bezdrátové | Monitor (s): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Operační systém (y): Windows XP Professional SP3 | |