μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Επέκταση Παράθυρο Desktop

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4ης Μαΐου 2008, 04:29
Ομάδα Δωρητών

Default Επέκταση Παράθυρο Desktop

Γεια σας παιδιά,

Δεν μπορώ να επεκτείνει μου επιφάνεια εργασίας στο δεύτερο παρακολουθεί για τις βασικές μου desktop PC. Από τη δική μου φορητό υπολογιστή, όταν δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και κάντε κλικ στο ιδιότητες, πηγαίνετε στο ρυθμίσεις, υπάρχουν 2 μαύρα τετράγωνα με τους αριθμούς 1 και 2 σε αυτούς που εκπροσωπούν τα laptop και η εξωτερική LCD TFT. Κάνω κλικ στον αριθμό 2, και να σημειωθεί η θέση μου στην επιφάνεια εργασίας για να επεκτείνει αυτή την παρακολούθηση.

Δεν μπορώ να κάνω αυτό για την επιφάνεια εργασίας μου. Το μόνο που βλέπει εκεί που είναι η 1η παρακολουθεί (και οι δύο έχουν συνδεθεί). Αν το κάνουμε μέσω του nvidia control panel τότε πράγματι απλώνεται πάνω από την επιφάνεια εργασίας 2 (γραμμή εργασιών εκτελείται σε όλη την κάτω). Δεν θέλω αυτό όταν μεγιστοποιήσετε ένα παράθυρο αναλάβει δύο οθόνες - η οποία δεν είναι αυτό που θέλω. Θέλω να είμαι σε θέση να έχει δύο παράθυρα ανοικτά μεγιστοποιηθεί - ένα σε κάθε οθόνη.

Ελπίζω ότι έχει νόημα και την κάρτα μου είναι η XFX 8600GTS 512MB.

Ευχαριστώ

Tom

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 4ης Μαΐου 2008, 05:18
Ομάδα Δωρητών

Νομίζω ότι θα πρέπει να μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο τις οθόνες σας είναι τοποθετημένος κατά το nvidia control panel, ωστόσο είμαι σίγουρος πώς ακριβώς όπως την κάρτα μου είναι ATI αλλά στην δική μου υπάρχουν επιλογές για το πώς να έχουν παρακολουθήσει τη μονομαχία εργασίας, λέω απλώς παίζουν κοντά στον έλεγχο pannel μέχρι να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 4ης Μαΐου 2008, 05:53
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας thingie2 View Post
Νομίζω ότι θα πρέπει να μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο τις οθόνες σας είναι τοποθετημένος κατά το nvidia control panel, ωστόσο είμαι σίγουρος πώς ακριβώς όπως την κάρτα μου είναι ATI αλλά στην δική μου υπάρχουν επιλογές για το πώς να έχουν παρακολουθήσει τη μονομαχία εργασίας, λέω απλώς παίζουν κοντά στον έλεγχο pannel μέχρι να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.
Έχω θηρεύονται γύρο τόσο πολύ και οι επιλογές είναι μόνο και μόνο, τον κλώνο, ή οριζόντια span (χρησιμοποιώντας δύο οθόνες με 1 οθόνη και εκτείνεται σε όλη των δύο, τα οποία δεν θα ήθελα).

Είναι τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης, ώστε σίγουρα δεν μπορεί να αποτελέσει οδηγό το θέμα μπορεί να είναι;
Old 4ης Μαΐου 2008, 06:27
Ομάδα Δωρητών

Θα ήθελα να πιστεύω ότι δεν ήταν ο οδηγός ζήτημα, δεδομένου ότι δεν είναι μόνο μια επιλογή για να γίνει αυτό, ο οδηγός έχει την εγκατάσταση έχεις όλη τη μαγεία του με αυτό; με την ATI μου μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό για τα δικά της, ή ο οδηγός με τον "καταλύτη κέντρο ελέγχου" μπορεί να είναι παρόμοιο και για nvidia.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.