![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας παιδιά,
Δεν μπορώ να επεκτείνει μου επιφάνεια εργασίας στο δεύτερο παρακολουθεί για τις βασικές μου desktop PC. Από τη δική μου φορητό υπολογιστή, όταν δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και κάντε κλικ στο ιδιότητες, πηγαίνετε στο ρυθμίσεις, υπάρχουν 2 μαύρα τετράγωνα με τους αριθμούς 1 και 2 σε αυτούς που εκπροσωπούν τα laptop και η εξωτερική LCD TFT. Κάνω κλικ στον αριθμό 2, και να σημειωθεί η θέση μου στην επιφάνεια εργασίας για να επεκτείνει αυτή την παρακολούθηση. Δεν μπορώ να κάνω αυτό για την επιφάνεια εργασίας μου. Το μόνο που βλέπει εκεί που είναι η 1η παρακολουθεί (και οι δύο έχουν συνδεθεί). Αν το κάνουμε μέσω του nvidia control panel τότε πράγματι απλώνεται πάνω από την επιφάνεια εργασίας 2 (γραμμή εργασιών εκτελείται σε όλη την κάτω). Δεν θέλω αυτό όταν μεγιστοποιήσετε ένα παράθυρο αναλάβει δύο οθόνες - η οποία δεν είναι αυτό που θέλω. Θέλω να είμαι σε θέση να έχει δύο παράθυρα ανοικτά μεγιστοποιηθεί - ένα σε κάθε οθόνη. Ελπίζω ότι έχει νόημα και την κάρτα μου είναι η XFX 8600GTS 512MB. Ευχαριστώ Tom Το σύστημά μου: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι θα πρέπει να μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο τις οθόνες σας είναι τοποθετημένος κατά το nvidia control panel, ωστόσο είμαι σίγουρος πώς ακριβώς όπως την κάρτα μου είναι ATI αλλά στην δική μου υπάρχουν επιλογές για το πώς να έχουν παρακολουθήσει τη μονομαχία εργασίας, λέω απλώς παίζουν κοντά στον έλεγχο pannel μέχρι να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είναι τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης, ώστε σίγουρα δεν μπορεί να αποτελέσει οδηγό το θέμα μπορεί να είναι; |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να πιστεύω ότι δεν ήταν ο οδηγός ζήτημα, δεδομένου ότι δεν είναι μόνο μια επιλογή για να γίνει αυτό, ο οδηγός έχει την εγκατάσταση έχεις όλη τη μαγεία του με αυτό; με την ATI μου μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό για τα δικά της, ή ο οδηγός με τον "καταλύτη κέντρο ελέγχου" μπορεί να είναι παρόμοιο και για nvidia. |