![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi momački,
Ne mogu produžiti svoj desktop na drugi monitor na moje moje glavno desktop računalo. Na moj laptop kad sam desni klik na desktopu i kliknite svojstva, idite na settings, postoje 2 crno trgovima s brojevima 1 i 2 u njima zastupaju laptop i vanjski LCD TFT. I kliknite na broj 2, i stavi kvačica na okvir produžiti svoj desktop na ovaj monitor. Ne mogu to učiniti na svojoj radnoj površini. Ona vidi samo tamo kao 1 monitor (oba su priključeni na struju). Ako sam to učiniti putem nvidia control panel onda zapravo proteže desktop preko 2 (programskoj traci teče diljem dnu). Ne želim da ovo kao kad sam maksimizirati prozor ga uzima obje ekrani - koji nije ono što ja želim. Želim biti u mogućnosti da imaju dvije otvorene prozore maximized - jedan na svakom ekranu. Nadam se da ima smisla i moja kartica je XFX 8600GTS 512MB. Hvala Tom My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da bi trebalo biti u mogućnosti to promijeniti način vašeg monitora su raspoređeni u nvidia control panel, pa ipak sam ja sigurni kako točno kao moj kartica je ATI ali na moje postoje opcije o tome kako su dvoboj monitor radi, kažem samo igraju oko kontrole u pannel dok ne pronađete ono što vaš tražite.
| |||
| |||
| Quote:
Oni su najnovije drivere pa sigurno ne može biti vozač pitanje može li? |
|
| |||
| |||
| Ne bih misliti da je vozač problem, jer jednostavno nije opcija za to, je li instaliran upravljački program je dobio sve dodatke s njom? sa mojim ATI možete preuzeti upravljački program na njemu vlastita, ili vozač s "katalizator centar" bi to moglo biti slično za nvidia. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Će želite ovaj prozor u sobi? | redden137 | Off Topic Discussion | 7 | 2. veljača 2009 16:24 |
| Msn prozor | tinkerbell | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 8. veljača 2008 07:04 |
| Windows XP Pro | WHATSUP | Windows Operating Systems | 5 | 27 siječanj 2008 09:03 |
| Novi prozor problemi | samtialou | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 21. prosinac 2007 19:52 |
| Windows Desktop naspram Google Desktop | ozzie | Općenito Software Chat | 2 | 9. studeni 2007 12:03 |
| Thread Tools | |
| |