kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Extend Desktop Window

Reply

Téma eszközök
Old Május 4 2008, 04:29
Donor Group

Default Extend Desktop Window

Hi guys,

Nem tudom, hogy kiterjeszti a Desktop második monitor az én fő asztali PC. On my laptop, ha jobb klikk az Asztalon, majd kattintson a Tulajdonságok, látogasson el a beállításokat, van 2 fekete terek az 1 és 2 az őket képviselő laptop LCD és a külső TFT. Én kattintson a 2-es számot, és a kullancs, a dobozban kiterjeszteni a Desktop e monitor.

Nem tudom ez az én asztalon. Csak akkor látja ott, mint 1 monitor (mindkettő csatlakoztatva van). Ha ezt keresztül nvidia vezérlőpultról akkor valóban nyúlik az asztalon a 2 (a tálcán fut egész alul). Nem akarom ezt, amikor egy ablakot maximalizálja vesz fel a képernyőn - ami nem az, amit akarok. Azt akarom, hogy tudja, hogy a két maximális ablakok nyitva - egy-egy képernyőn.

Remélem, hogy van értelme, és a kártya az XFX 8600GTS 512MB.

Köszönöm

Tom

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old Május 4 2008, 05:18
Donor Group

Azt hiszem, tudnia kell, hogyan változik meg a monitorok elrendezni az nVidia Control Panel, de én nem biztos, hogy pontosan hogyan lesz, mint a kártyát egy ATI, de az enyém vannak lehetőségek arra, hogy miként kell a párbaj monitor dolgozik, azt mondom csak játszani körül az ellenőrzési pannel, amíg megtalálja, amit Ön keres.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Május 4 2008, 05:53
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by thingie2 View Post
Azt hiszem, tudnia kell, hogyan változik meg a monitorok elrendezni az nVidia Control Panel, de én nem biztos, hogy pontosan hogyan lesz, mint a kártyát egy ATI, de az enyém vannak lehetőségek arra, hogy miként kell a párbaj monitor dolgozik, azt mondom csak játszani körül az ellenőrzési pannel, amíg megtalálja, amit Ön keres.
Én annyira kerek vadásznak, és az egyetlen lehetőség az egyetlen, klón, vagy vízszintes span (mindkét monitor 1-kijelző és az embereknek, hogy mind az egész, amit nem akarok).

Ezek a legújabb illesztőprogramokat így biztosan nem lehet a járművezető kérdés ez?
Old Május 4 2008, 06:27
Donor Group

Én nem gondolom, hogy a járművezető kérdése, mivel nem csak egy lehetőséget, hogy, hogy a járművezető telepítette Megvan minden luxusával vele? az én ATI letöltheti a vezetőt, hogy saját, vagy a vezető a "katalizátor irányító központ" lehet, hogy hasonló nvidia.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Szeretné, ha szeretné ezt a Window a szobában??? redden137 Off Topic Discussion 7 2. február 2009 16:24
Msn ablak tinkerbell E-mail, a VoIP és IM Vitalap 4 8. február 2008 07:04
Windows XP Pro WHATSUP A Windows operációs rendszerek 5 27. január 2008 09:03
Új ablak probléma samtialou Web böngésző és FTP Clients 1 21. december 2007 19:52
Ablak Asztal versus Google Desktop ozzie General Chat szoftver 2 9. november 2007 12:03
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.