Extend Desktop Window Hi guys,
Nem tudom, hogy kiterjeszti a Desktop második monitor az én fő asztali PC. On my laptop, ha jobb klikk az Asztalon, majd kattintson a Tulajdonságok, látogasson el a beállításokat, van 2 fekete terek az 1 és 2 az őket képviselő laptop LCD és a külső TFT. Én kattintson a 2-es számot, és a kullancs, a dobozban kiterjeszteni a Desktop e monitor.
Nem tudom ez az én asztalon. Csak akkor látja ott, mint 1 monitor (mindkettő csatlakoztatva van). Ha ezt keresztül nvidia vezérlőpultról akkor valóban nyúlik az asztalon a 2 (a tálcán fut egész alul). Nem akarom ezt, amikor egy ablakot maximalizálja vesz fel a képernyőn - ami nem az, amit akarok. Azt akarom, hogy tudja, hogy a két maximális ablakok nyitva - egy-egy képernyőn.
Remélem, hogy van értelme, és a kártya az XFX 8600GTS 512MB.
Köszönöm
Tom
My System: # Processzor (ok): Intel Q6600 | Alaplap: MSI P6N SLI V2 | RAM memória: Corsair 2GB DDR2 PC6400 | Grafikus kártya (k): XFX Nvidia 8600GTS 512MB | Hangkártya: Integrált 8 csatornás | Merevlemez (ek): Samsung 320GB S-ATA 7200RPM | Optikai meghajtó (k): LG Lightscribe | Case / tápegység: Thermaltake Soprano & Toughpower 750W | Hűtés: Állomány | Hálózat / Internet: Wireless | Monitor (ok): Samsung Syncmaster 931BW 19 " | Operációs rendszer (ek): Windows XP SP3 | |